BÀSQUET

Victoria “in extremis” de la sots-18 femenina en el seu debut

Una actuació estel·lar de Paula Collado permet a la selecció sots-18 emportar-se la primera victòria

Published

on

El combinat nacional femení sots-18 celebrant la victòria davant Xipre / FIBA

El combinat femení sots-18 va encetar ahir la seva participació a l’Europeu C a Albània amb una victòria davant Xipre per 50 a 56. El combinat nacional va fer un partit molt seriós i van aconseguir guanyar a una Xipre molt combativa. Les de Cristina Andrés sumen així una primer victòria important ja que el grup A només esta format per tres nacions. En cas de guanyar avui (14.00h) a Malta, passarien a les eliminatòries.

En un primer parcial molt igualat (11-11) , en el segon quart les andorranes van trepitjar l’accelerador i van arribar al descans amb avantatge per 33 a 38. Paula Collado va ser la jugadora més destacada amb 21 punts i nou rebots i juntament amb els 14 punts i 13 rebots de Laura Fradet i les set assistències de Laura Limones van donar un triomf molt important per les noies de Cristina Andrés.

Pel que fa a la selecció masculina sots-18, jugarà avui a les 13.00 hores contra Gibraltar, en el partit corresponent a la tercera jornada. Els de Chus Aranda busquen la primera victòria després de les dues derrotes encaixades davant Mònaco i Luxemburg.