POLIESPORTIU

Victòria de caràcter de l’Handbol Serradells (27-32)

L’Handbol Serradells va vèncer el seu partit a Guissona i suma ja 6 punts a la classificació, col·locant-se novè en la taula general

Published

on

L’Handbol Serradells continua demostrant el seu potencial amb una victòria crucial en la seva recent visita a Guissona, corresponent al partit ajornat de la jornada 1, imposant-se a l’ACLE Guissona amb un marcador final de 27 a 32 en un pavelló vibrant amb més de 200 espectadors a les graderies del pavelló 1 d’octubre de la localitat catalana.

El partit va començar amb un domini inicial dels visitants, que van aconseguir un avantatge de 5 gols en els primers cinc minuts. No obstant això, els guissonencs van saber reaccionar ràpidament i superant els andorrans, aprofitant una defensa inestable i les intervencions destacables del porter de Guissona que va complicar l’atac visitant. A la meitat del partit, l’ACLE Guissona liderava el marcador amb un resultat de 17 a 14.

A la segona meitat, però, l’equip del Principat amb un inici marcat per la determinació que va revertir la situació a favor dels visitants. Amb jugades ofensives sòlides i una defensa reforçada amb la labor de David Rojo al centre i les accions ofensives de Llorens Pellisa a l’1 contra 1, l’equip andorrà va aconseguir capgirar el resultat, finalitzant amb una victòria de 27 a 32.

Amb aquest triomf, l’Handbol Serradells suma ja 6 punts valuosos a la classificació, col·locant-se novè en la taula general, a només 3 partits de concloure la primera volta de la competició. El proper repte per als andorrans serà el dissabte, enfrontant-se a l’Handbol Tarragona en l’últim partit de l’any, abans de la pausa nadalenca, al Pas de la Casa a les 18.00 h.

En finalitzar els 60 minuts, jugadors i familiars de l’equip andorrà, van haver de marxar després de rebre males conductes fora del pavelló de part d’alguns aficionats que van assistir al partit.