BÀSQUET

Victòria contundent d’Andorra davant Gibraltar (80-62)

La selecció s’ha refet de la derrota davant San Marino i posa a la selecció en l’aspiració per aconseguir medalles

Published

on

Una imatge del partit / FAB

Andorra ha sumat la primera victòria de l’Europeu dels Petits Països que es juga a Andorra, en derrotar contundentment Gibraltar 80-62. Els andorrans han après del que va succeir a la primera jornada i amb un ritme constant no han abaixat els braços, cosa que ha fet impossible la remuntada visitant. La victòria andorrana s’ha anat cuinant, a poc a poc.

Els de Cristian Vegas han estat seriosos els 40 minuts. No volien repetir el que els havia passat la jornada anterior amb San Marino. Amb ritme alt i amb bona lectura de joc, els tricolors han arribat a tenir fins a 21 punts de diferència, a finals del tercer quart. Tot i intentar mantenir la diferència, Gibraltar l’ha reduïda a 15 a principis del darrer quart, però aquest cop Andorra no ha perdut el control del matx per acabar sumant una important victòria 80-62 que el posa en aspiracions per la lluita per les medalles.

El combinat que dirigeix Cristian Vegas jugarà dijous contra Malta a les 19:30 el darrer partit de la fase de grups.