FC ANDORRA

Una vermella rigorosa condemna a la derrota a l’Andorra (2-0)

El conjunt tricolor superior al seu rival veu com l’expulsió d’Alende trenca el pla de partit

Published

on

El moment de la vermella a Diego Alende / FCA

No ha pogut l’Andorra prolongar la bona dinàmica l’Andorra a l’Alcoraz. Els de Sarabia s’han vist condicionats per l’expulsió a la primera part de Diego Alende quan millor estava l’equip. La decisió de l’àrbitre ha condemnat l’esdevenir del duel i el cop moral als jugadors tricolors ha estat transcendental, perquè poc després ha vingut el gol dels locals en la jugada posterior. Els andorrans amb deu homes i amb el resultat en contra, han intentat bolcar-se en atac, però la manca d’efectius ha acabat per decidir la derrota.

La primera part dels tricolors fins a la targeta vermella, ha estat molt bona, amb un Pombo liderant els atacs i de mica en mica agafant protagonisme. L’Osca tancat enrere i esperant les intencions dels homes de Sarabia, no han generat molt de perill a la porteria de Ratti. La rigorositat defensiva del nou sistema del tècnic basc amb el 5-4-1, ha minimitzat els possibles atacs dels locals i permetia tenir espais per córrer en els extrems.

Però en una jugada després d’una pèrdua de pilota de Pastor en una passada interior, ha generat la jugada més polèmica del partit. Diego Alende agafa per l’esquena a un Obeng que marxava directament cap a porteria. El col·legiat principal no ha dubtat i ha ensenyat la vermella al central gallec. La decisió ha generat tensió al camp i ha empipat un Sarabia que no s’ho creia. El cop era dur per als tricolors, però encara ha estat més contundent perquè en la jugada posterior ha arribat el gol dels locals. Pulido guanya l’esquena a la defensa i amb una passada de la mort deixa a Obeng, tot sol al segon pal per posar l’1-0.

L’equip tricolor ha marxat enfadat i amb cares d’incredulitat al descans. La segona part necessitava l’Andorra un passa endavant per tal d’anar pel partit. Fruit de la desesperació els de Sarabia han intentat dominar el partit i en molts moments ho ha fet notablement. Però la lògica s’ha imposat, i en una jugada magnífica de pissarra dels aragonesos, ha acabat amb el segon gol, obra d’Elady. La diana del canari ha acabat d’enfonsar els tricolors que tot i fer canvis ofensius no ha pogut evitar la derrota.

Tres punts perduts per un Andorra que veu com el camí per la salvació es complica. Ara els tricolors han de buscar la victòria davant el Llevant el dimecres per poder tornar a estar a prop dels equips que marquen la zona fora del descens.