FC ANDORRA

UD Llevant – FC Andorra en directe: resultat, resum i gols del partit de la jornada 28 de Laliga Hypermotion

Segueix el partit en directe amb la transmissió d’Andorra Esport

Published

on

90′ FINAL DEL PARTIT A VALÈNCIA! BON PUNT PER L’EQUIP!
90′ Ha tingut la última del partit l’Andorra de falta, però sense gaire perill
89′ S’afegiran 4 al partit
80′ Últim canvi als locals, entra Bouldini, surt Cantero
77′ Doble canvi a l’equip tricolor. Surten Karrikaburu i Iván Gil, surten Scheidler i Jandro
75′ Demana penal l’Andorra per una acció sobre Migue Leal, no xiula res l’àrbitre
71′ Després dels canvis, moment de pausa al partit. Els dos equips que intenten trobar el seu ritme abans dels últims minuts de partit
65′ Marxen Lobete i Iker Benito, entren en el seu lloc Pablo Moreno i Migue Leal
64′ Canvis al Llevant. Marxen Clemente i Dani Gómez, entren Carlos Álvarez i Fabricio
60′ Jandro veu la targeta groga després de recuperar una pilota, molt justa la groga
57′ Segon canvi al Llevant. Surt Lozano i entra en el seu lloc Pablo Martínez
55′ Groga per Cantero, la segona pels locals
52′ ACABA DE TORNAR A SALVAR L’EQUIP NICO RATTI…!!!!!
50′ La sensació ara mateix es de que el Llevant està molt millor sobre la gespa que els d’Andorra
47′ PASTOOOOOOR PROVIDENCIAAAAAAL!!!! HA SALVAT EL PRIMER DELS GRANOTES
46′ Comença la segona part!
46′ Hi ha un canvi al Llevant a la mitja part. Entra Álex Muñoz, surt Ander Capa amonestat
45′ Arribem al descans a València! Molt bona primera meitat de l’equip, empat just ja que el Llevant també ha tingut ocasions molt clares que ha tret Ratti
43′ AL TRAVESSEEEEERRR LOBETEEEEEE!!!!!!! COM ESTÀ L’EQUIP…!!!
40′ Ara ho ha provat l’equip local. Atac molt ràpid que ha marxat per sobre de la porteria de Ratti!
38′ Fora Jandrooooo!!! Bon xut del migcampista que ha marxat molt desviat
35′ Ara ho fa bé l’Andorra calmant el ritme de partit després de l’ensurt de Dani Gómez
32′ RAAAAATTTTTTTTIIIIIIIIIIII!!!!!! QUIN TROÇ D’ATURADAAAAAAAA!!!!
30′ Rematada de Clemente i atura Ratti!! Hi havia fora de joc abans i ha quedat invalidat
26′ FORAAAAAAAAAAA!!!!!!! ESTAVA TOT SOL BOVER!!!!! LA MÉS CLARA DEL PARTIT!
24′ Atura Ratti un contraatac sense massa perill dels locals. Aquest és el seu perill!
21′ Patint a les esquenes l’Andorra amb la defensa tan avançada, de moment controlant-ho bé
17′ QUE BÉ QUE ESTÀ PASTOR!!!!! Ho està fent tot bé al dia d’avui. Recuperació i centrada que no ha pogut rematar ningú. Llàstima!
12′ Primera groga del partit per Ander Capa
09′ PASTOOOOOR!!! PROVIDENCIAL EL CATALÀ!!!!! ERA EL PRIMER DEL LLEVANT
06′ Moviments tàctics a l’Andorra amb la posició de Pastor en el dia d’avui, fent d’home lliure
03′ La primera ocasió del partit ha estat per l’Andorra!!!! CLARÍIIISIMA la de Pampín que ha rematat creuat
01′ Primer córner del partit pels locals, l’ha rebutjat Pampín
01′ Comença el partit! Som-hi Andorra!
18:58h Es realitza el sorteig de capitans entre Dela i Bover
18:55h Tot llest a València, surten els dos equips sobre la gespa
18:39h Pol Dirvanauskas: “Estem en una setmana clau. Podem sumar sis punts i un títol”
18:35h Marc Romero: “Si no fos per Scheidler, segurament estaríem a més punts de la salvació. Entre Karri i ell no hi ha debat”
18:26h Surten els jugadors de l’Andorra a escalfar sobre la gespa del Ciutat de València
18:20h Marc Romero: “Se la juga una mica Vilanova, després de l’expulsió d’Alende”
18:15h Pol Dirvanauskas: “Soc optimista avui. Em sorprén l’onze el veig molt defensiu”
18:15h Victor Rodrigues: “Avui el paper de Jandro és molt important”
18:10h Tenim l’onze de l’FC Andorra! Avui Sarabia surt amb Ratti, Pastor, Vilanova, Marsà, Pampín, Iker Benito, Jandro, Molina, Bover, Lobete i Scheidler
18.00h Bona tarda! Benvinguts al directe del duel entre el FC Andorra i el Llevant, que es disputarà ara a les 19.00h