Tres medalles i doble rècord d’Andorra de Kevin Teixeira a França

El nedador tricolor continua sumant resultats per poder anar als Jocs Olímpics

Published

on

Kevin Teixeira pujant al podi al Meeting Nacional de Printemps - Regió Sud / FAN

Bones notícies per la natació andorrana amb les darreres actuacions de Kevin Teixeira. El jove tricolor ha fet un doble rècord d’Andorra, amb tres medalles i dues millors marques personals
en el Meeting Nacional de Printemps – Regió Sud a Aix-en-Provence, Franaça. Una reunió classificatòria per a tots els campionats nacionals de França, sense certificació olímpica de World Aquatics.

Teixeira ha nedat en les proves de 1.500, 800, i 400 m lliures. L’andorrà va aconseguir el seu primer rècord del campionat en la sèrie final dels 1.500 metres amb un 2n lloc i, per tant, aconseguint la primera medalla de plata, L’andorrà va acabar amb un temps de 15:54,50 i 760 punts AQUA, amb els que ha rebaixat la seva marca de 15:54,95 del 27 de gener de 2024 a Saint-Raphaël, França.

El segon rècord de Teixeira va arribar en la sèrie final de la prova de 800 m lliures, on també va
acabar en 2a posició i es va endur la segona medalla de plata. Pel que fa a la prova de 400 m lliures, on el tricolor va guanyar la medalla d’or. Ambdues marques es van quedar a tocar dels 4:02,07 del rècord d’Andorra d’Hocine Haciane de l’1 de juny del 2005.