Tot per decidir a la tornada de l’eliminatòria de promoció (1-0)

El CE Carroi s’avança per la mínima en el partit d’anada que decideix qui serà equip de la Lliga Multisegur

Published

on

Una acció del partit / Marvin Arquíñigo

El CE Carroi comença l’eliminatòria de promoció amb una victòria davant del Ranger’s en un partit que ha estat molt igualat durant els 90 minuts.

L’equip de la Lliga Unida ha plantat molta cara i fins i tot s’ha pogut endur el triomf final amb accions clares de gol durant la primera meitat. Les noves incorporacions han donat fluïdesa al Ranger’s, principalment León, el davanter mexicà dels de Marco Fabián.

Al descans s’ha arribat amb 0-0 però amb més sensació de domini dels de la Lliga Unida.

A la segona meitat el partit s’ha viscut amb molta tensió i amb la por de perdre la cara a l’eliminatòria amb vista al partit de tornada. Sense gaires ocasions clares, el partit arribava al final i unes mans dins de l’àrea del Ranger’s feien tenir l’opció al Carroi d’avançar-se a l’eliminatòria. Emanuel Saéz convertia des dels onze metres i els de la Lliga Multisegur marxen al segon partit amb un mínim avantatge al marcador.