POLIESPORTIU

Sisena posició de Pol Moya, a la final dels 1.500 metres del Campionat d’Espanya

Gran resultat de Pol Moya en els 1.500 metres del Campionat d’Espanya Absolut de València. Carabaña assoleix el record d’Andorra en els 2.000 metres obstacles

Published

on

L’atleta andorrà va assolir la sisena posició en els 1.500 metres al Campionat d’Espanya absolut que es va disputar a València.  Pol Moya, atleta de l’FC Barcelona i de la Federació Andorrana d’Atletisme va fer un temps de 3’37”88, molt a prop del record d’Andorra i va lluitar de tu a tu contra atletes forts de la competició com el espanyol d’origen marroquí Adel Mechaal, que es va imposar amb 3’33”44. El podi el van completar Mohamed Katir que va ser segon i Mario García va ser tercer.

Un gran resultat de l’atleta andorrà, que es va mostrar molt content després d’obtenir una bona posició en unes de les proves més difícils del Campionat d’Espanya absolut.

Carabaña guanya els 2.000 obstacles a Birmingham

D’altra banda, Nahuel Carabaña es va adjudicar dissabte als 2.000 metres obstacles del Birmingham University Grand Prix. Així mateix, l’atleta andorrà va batre el rècord d’Andorra absolut amb 5’26”50. El podi el van completar l’atleta australià Ben Buckingham que va quedar en segona posició amb un temps de 5’26”91 i va tancar el podi el també australià Edward Trippas amb 5’26”93.