BÀSQUET

San Marino derrota Andorra en el debut de l’Europeu dels Petits Països (68-63)

Els errors finals dels andorrans permeten a San Marino capgirar el marcador en el final de partit

Published

on

Un instant del duel / FAB

La selecció andorrana de bàsquet masculina no ha pogut començar amb bon peu l’Europeu dels Petits Països, en caure derrotada per 68-63 davant San Marino. El partit, disputat a la Bombonera,ha estat molt igualat, amb l’equip de Cristian Vegas dominant bona part del joc, però sense aconseguir rendes suficients per tancar el partit.

Andorra ha començat amb força, finalitzant el primer quart amb un avantatge de 18-15 i mantenint-se per davant al descans amb un 35-28. Tot i això, les dificultats per mantenir la intensitat en la segona meitat han permès que San Marino anés retallant distàncies fins a posar-se per davant al final del tercer quart, amb un ajustat 53-50.

El quart període ha estat decisiu, amb San Marino consolidant el seu domini en els minuts finals. Andorra ha comès diverses errades que han estat aprofitades pels sanmarinesos per ampliar la seva diferència fins al 66-60 a poc menys de 30 segons per al final. Un triple de Sergi Serrato ha donat esperances als andorrans, situant el marcador en 66-63, però Davide Macina ha sentenciat el partit amb dos tirs lliures, fixant el definitiu 68-63.

Andorra tindrà una nova oportunitat per sumar una victòria aquest dimecres a les 19:30, quan s’enfrontarà a Gibraltar en el segon partit de la competició. Prèviament, Malta i San Marino es veuran les cares en un altre duel d’aquesta fase inicial del torneig.