POLIESPORTIU

Remuntada i segons de grup (2-4)

Andorra s’imposa per 2-4 davant Anglaterra en el tercer partit de la fase de grups.

Published

on

Andorra ha guanyat aquesta tarda en el tercer partit de la fase de grups de l’europeu d’hoquei patins. La selecció andorrana ha arribat al partit després de la primera derrota d’ahir davant Suissa per 2-5. L’equip dirigit per Manel Rubio tenia avui el repte d’acabar a la segona plaça del grup.

El partit ha començat molt equilibrat per part de tots dos equips, fins que al minut 7, Bernat Picanyol posava l’1-0 al marcador. Andorra s’avançava, però després del gol, ha vist com Anglaterra amb el seu joc intens s’imposava en el joc. Un penal comés per al porter andorrà Carlos de Sousa ha provocat la seva expulsió. Anglaterra marcava el penal i empatava el partit al minut 11. Poc després, els anglesos es tornaven a avançar al minut 14 i posava el 2-1 a l’electrònic. Les coses no sortien pel homes de Manel Rubio, una targeta blava de Picanyol al minut 16 i un penal fallat per al capità Gerard Miquel, mostrava la precipitació dels andorrans que veien perillar la segona plaça.

Després d’una primera meitat complicada per el conjunta nacional, la segona part començava amb una circulació mes ràpida d’Andorra. El joc físic dels anglesos, no permetia l’avanç dels andorrans i es carregaven de faltes. Després de la desena falta, semblava que Andorra veia la llum, però Bernat Picanyol fallava el tir directe. A partir del minut 33, Gerard Miquel portava Andorra a l’empat 2-2. L’últim quart d’hora del partit ha estat un monòleg dels andorrans, que ha suposat el 2-3, transformat un altre cop per Gerard Miquel al minut 44. Finalment, al minut 48 arribava el 2-4 definitiu, obra de Tiago Barros amb un tir precís a l’escaire.

Segons de grup, a l’espera de rival

Amb la victòria, Andorra finalitza el grup B en la segona plaça i busca rival del grup A als quarts de final. El rival d’Andorra serà el tercer del grup A, on la situació esta bastant parella entre França, Espanya i Itàlia.