Nahuel Carabaña, 67è en l’Europeu de cros

Andorra va participar a l’Europeu de Cross en modalitat individual amb Nahuel Carabaña i en relleu mixt amb Carles Gómez, Aina Cinca, Paco Carmona i Xènia Mourelo

Published

on

L’atleta andorrà, Nahuel Carabaña, va aconseguir aquest cap de setmana en el Campionat d’Europa de cross, la 67a posició. En una prova de l’europeu disputat a Brussel·les. L’atleta andorrà, que pertany al Playas de Castelló, va marcar un temps final de cursa de 33’12”, quedant-se a 2 minuts i 55 segons del guanyador, el francès Yann Schrub.

Carabaña no va ser l’únic corredor andorrà, ja que la federació va fer participació en la modalitat de relleu mixt, on es va acabar en la 12na i última posició.  L’equip va ser format per Carles Gómez, Aina Cinca, Paco Carmona i Xènia Mourelo, amb un crono de 22’59”. El primer lloc va ser per França.