Montenegro – Andorra en directe: resultat, resum i gols del partit de la jornada 1 del Preeuropeu femení

Segueix el partit en directe entre Montenegro i Andorra

Published

on

L'equip entrenant a Montenegro / FAF
93′ Final del partit. Perd la selecció en el seu debut al Preeuropeu.
93′ Gol de Bulatovic. 6-1.
91′ Mans de Marina Fernandez dins de l’àrea. Serà penal.
90′ Anirem al 93
85′ Ari Gonçalves torna després de molts mesos de lessió. Gran notícia.
85′ Últims canvis també a Andorra. Esgota canvis Albert Panadero. Marxen del terreny de joc Neus Rosas, Gemma Lluch i Erica i entren De Vertiz, Maria Moles i Ari
81′ Més canvis a Montenegro, marxen Boricic i Desic i entren en el seu lloc Saric i Petrovic
75′ Gol de Montenegro. Gol de Bozic. 5-1.
73′ Doble canvi a les files locals. Marxen Stanovic i Djokovic, entren Popovic i Radunovic.
70′ Groga per Erica Gonçalves
67′ Marxa Laia Sin i entra en el seu lloc Júlia Rodriguez, que també debuta avui amb la selecció
64′ Groga per Neus Rosas. La segona per Andorra.
60′ Arriba el quart de Montenegro. Gol de Desic. 4-1.
58′ Ha rebut falta Tere Morató, que està sent la més incisiva d’Andorra en aquest inici de segona meitat
52′ Debuta Lola Campos amb la selecció, que surt en el lloc de Claudia.
50′ Gol de Montenegro. Gol de Desic. El tercer de les locals
48′ Per part local, ha marxat Djurkovic i ha entrat en el seu lloc Tomasevic
47′ Andorra sense canvis en aquest inici de segona meitat
46′ Comença la segona part a Podgorica!
45′ Arribem a la mitja part a Montenegro! 2-1 al marcador i Andorra que marxa a vestidors amb bones sensacions.
45′ Anirem fins al 48.
44′ Tere ho ha provat des de lluny amb un bon xut que ha fet lluir la portera local. Llàstima. Està molt bé Andorra en aquest final de primera meitat.
43′ A PUNT DE FER EL SEGON ANDORRA!!! KALAC HA EVITAT EL SEGON DE TERE MORATÓ!
41′ Quin golàs! Tere ha convertit una falta que ella mateixa havia provocat prèviament. Torna a posar en partit a la selecció tricolor. Som-hi!
40′ GOOOOOOOOOOOL GOL GOL GOLÀAAAAAS!!!! GOLÀS DE TEREEEE MORATÓOO!!!
38′ Bulatovic ha fet un centre amb la cama esquerra que Desic ha pentinat i finalment Djokovic ha convertit amb el cap.
37′ Gol de Montenegro. Gol de Djokovic, que fa el segon.
35′ Djurković ho ha intentat des de lluny. El xut ha sortit molt desviat.
30′ Targeta groga per Laia Sin. La primera del partit.
27′ Andorra no ha pogut sortir amb comoditat des de l’àrea pròpia i això la selecció local ho ha pogut aprofitar. Una llàstima, ja que estava fent bon partit Andorra.
26′ Gol de Montenegro. Gol de Bulatovic.
22′ El xut ha marxat fregant el travesser després d’una molt bona jugada de Laia Sin. Quina llàstima.
21′ FOOOORAAAAA!!!! LA MÉS CLARA DEL PARTIT L’HA TINGUT LAIA SIN!!!
20′ Avui també debuta com a seleccionador, Albert Panadero. Ahir assegurava que l’equip estava preparat per intentar guanyar el partit
18′ S’havia fet mal Gemma Lluch, però sembla que podrà entrar sense massa més problemes
15′ Recordem que avui debuta la selecció en una fase classificatòria per l’Europeu. El següent partit serà davant Grècia, dimarts 9 a l’Estadi Nacional
11′ Bulatovic ha tingut el primer xut a porteria del partit. Sense problemes per Cardoso.
08′ Montenegro ha sortit amb més energia i ha tingut les primeres ocasions del partit. Tot i això, sense massa perill.
01′ Ha començat el partit a montenegro! Andorra surt amb Cardoso, Neus Rosas, Laia Sole, Paula Marques, Laia Sin, Aitana, Marina Muelas, Erica Gonçalves, Gemma Lluch, Claudia Vendrell i Tere Morató
Bona tarda i benvinguts a la primera jornada del preeuropeu femení que es disputa a Montenegro