FUTBOL

L’Inter cau amb el Maccabi Haifa en la prova abans de la Conference (3-1)

Malgrat una primera part equilibrada i dos penals a favor, l’equip andorrà no pot superar l’experiència i el ritme de competència dels israelians

Un instant del partit / ICE

L’Inter d’Escaldes ha estat disputant diversos partits amistosos en les darreres setmanes, però el d’ahir ha estat especialment significatiu enfront d’un rival de gran envergadura com el Maccabi Haifa. Jugat a Girona, aquest matx ha servit com a preparació crucial per al proper compromís de l’Inter en la prèvia de la Conference League, que tindrà lloc el dijous vinent.

En un partit molt disputat, l’Inter d’Escaldes ha caigut davant el Maccabi Haifa per 3-1. Tot i una primera part equilibrada, el marcador ja reflectia un 2-0 a favor dels israelians, gràcies als gols aconseguits als minuts 43 i 45, aquest últim mitjançant un penal força dubtós.

La segona part ha estat testimoni de molts canvis, però l’Inter d’Escaldes ha aconseguit empatar temporalment el partit gràcies a un penal transformat per Adri Gallego al minut 75. Tot i l’esforç i una actuació notable en línia ofensiva i defensiva, l’equip andorrà ha acabat cedint davant l’empenta del Maccabi Haifa, que ha marcat un tercer gol des del punt de penal.

Adri Gallego, autor del gol de l’Inter, ha destacat la importància del partit com a preparació per a la prèvia de la Conference League que comença la setmana vinent, contra un rival molt dur, el Velez Mostar. “Ha estat un bon test per treballar tot el que hem entrenat,” ha dit Gallego. “Crec que hem estat bastant bé en línia ofensiva i defensiva, i tot i la derrota, ens emportem aspectes positius d’aquest partit.”, ha asseverat el defensa.