FUTBOL

La sots-17 femenina comença el Preeuropeu amb derrota davant d’Israel (0-7)

La selecció no va poder lluitar davant d’una rival superior. Dijous segon partit davant de Sèrbia

Published

on

L'equip a Sèrbia / FAF

La selecció de futbol femenina de categoria sots-17, va caure a Sèrbia, en el primer partit de classificació per l’Europeu de Suècia de 2024, davant d’Israel per 0-7, en un partit molt dominat per la selecció rival.

Les d’Andorra van començar amb un cop dur, quan al minut cinc de partit van encaixar el primer gol. A partir d’aquí, la superioritat física i de joc de les d’Israel es va fer notòria i al minut 20 ja dominaven per 0-4. Tot i les intencions de l’equip del Principat de treure’s les males sensacions d’inici, tres gols més en poc més de tres minuts, van acabar de tancar la golejada a la primera meitat amb un 0-7 amb el que es va arribar al descans.

A la segona part, totes dues seleccions van baixar les revolucions i el resultat ja no es va moure. La selecció jugarà davant Sèrbia, la selecció amfitriona el pròxim dijous.