La selecció femenina no pot davant Albània i cau en el primer partit (74-58)

Les tricolors tot i els 16 punts de Claudi Guri s’ha vist superada pel ritme alt de les albansese

Published

on

No ha començat amb bon peu la selecció andorrana femenina a l’Europeu dels Petits Estats Europeus que es disputa a Pristina, Kosovo. Les andorranes s’han vist superades per un conjunt balcànic molt més solvent en tot el duel.

En el primer quart, el conjunt albanès ha dominat el joc, però les tricolors s’han mantingut sempre prop del marcador (14-12). Ja en el segon temps, les andorranes s’han vist superades pel ritme de les balcàniques que s’han escapat en l’electrònic per posar el 35-29 al descans.

En la segona meitat, les albaneses han posat la directa i han començat a sentenciar el duel abans de temps, aconseguint un marcador de 57-38 en el tercer quart. Amb una defensa asfixiant i una gran efectivitat en els tirs, Albània ha continuat augmentant la diferència, deixant poques opcions a Andorra.

En l’últim quart, tot i els intents per retallar distàncies, les albaneses han mantingut el control del partit fins al final, 74 a 58. La millor per part de les andorranes ha estat Clàudia Guri amb 16 punts, 13 rebots, 3 assistències i 16 crèdits de valoració.