La pilota aturada condemna a Andorra a Tórshavn (4-0)

Les locals més fortes físicament han marcat tres gols en jugada d’estratègia

Published

on

L'11 inicial d'Andorra davant Illes de Fèroe / FAF

Derrota dura de la selecció femenina per 4-0 davant Illes de Fèroe en el tercer partit corresponent al Women’s European Qualifiers. Les tricolors s’han vist superades pel físic de les locals, que han marcat tres gols en jugada d’estratègia i han estat molt sòlides en defensa.

La primera part les andorranes han sortit un pèl tímides i les locals ho han aprofitat per fer una pressió molt avançada. Aquesta ha estat efectiva, ja que les tricolors tenien problemes per sortir amb la pilota jugada des de darrere. Cap al minut 25, el duel s’ha complicat per les del Principat. Les feroeses s’han avançat a pilota aturada. Un córner precís de Joensen ha acabat amb una rematada de cap de Dal Christiansen, que res ha pogut fer la portera Cardoso. Després del gol, Andorra n’ha tingut una de molt clara, amb un intent de gol olímpic d’Èrica Gonçalves que no per poc sorprèn la portera local.

La segona part ha començat de la pitjor manera. Les nòrdiques han ampliat l’avantatge un altre cop en córner que Johansen ha rematat tota sola. La pilot ha topat amb Laia Solé que per poc no ha pogut salvar el 2-0. El conjunt nacional ha intentat reaccionar, però el físic i la bona defensa de les jugadores locals ho ha impossibilitat.

I en el minut 66, Illes de Fèroe ha fet el tercer gol en pilota aturada. Una falta botada per Joensen ha arribat fins al segon pal on Birita Ryan només ha hagut d’empènyer l’esfèrica cap al fons de la xarxa. Prop dels 10 minuts finals, Hoydal ha fet el quart, després d’un error defensiu de la defensa andorrana dins de l’àrea.

Amb aquesta derrota, les de Panadero es queden en l’última posició amb zero punts i jugaran dimarts a l’Estadi Nacional davant Montenegro a les 19.00 h. De fet, les balcàniques, han tret un punt molt meritós davant Grècia, empatant en el minut 98 amb un penal, 2-2.