L’1×1 dels jugadors de la selecció d’Andorra en la derrota per 0-2 davant d’Israel

L’anàlisi dels jugadors de la selecció d’Andorra

Published

on

Iker Álvarez – Providencial. Gràcies a les seves aturades, Andorra ha estat viu i amb opcions fins ben entrada la segona meitat. Partidàs avui del porter tricolor que torna a demostrar la seva capacitat dins d’aquest equip.

Max Llovera – Armat. Avui amb més companys al darrere, se l’ha vist, tot i el fred, més abrigat. Ha intentat sortir amb pilota i posar criteri a la selecció.

Marc Vales – Segur. De la línia defensiva ha estat segurament l’home més segur i fiable del partit d’avui. Inexpugnable.

Ian Olivera – Debutant. El jove central avui ha fet la seva primera aparició com a titular a l’equip i ha fet molt bon partit. Demana més minuts amb la selecció i amb l’actuació d’avui, els mereix.

Moi San Nicolás – Tímid. Avui no ha acabat de ser profund ni d’incorporar-se tant en atac. Segurament per la capacitat de domini que ha tingut l’equip visitant. Tot i això, la tasca en defensa l’ha fet bé i l’ha solvatat de forma molt correcta.

Joan Cervós – Multiús. Té la capacitat de fer bons minuts a moltes posicions dins del camp i això ho agraeix la selecció. Polivalent i amb una bona cama. Jugadoràs.

Vieira – Capità. Avui Márcio ha agafat galons i protagonisme. Ha buscat ajudar als companys ha pressionat i ha anat amb tot. Ha anat de més a menys i ha acabat substituït.

Éric Vales – Mestre. Ja és una tònica en els partits de la selecció, avui però, sense Rebés al seu costat. Ell ha fet la seva feina d’igual manera i ha demostrat la seva qualitat, el seu joc sense pilota i la seva bona funció com a migcampista en el context d’Andorra

Aláez – Desconnectat. No per demèrit seu sinó per falta d’accions ofensives, avui Jordi Aláez no ha pogut connectar amb l’equip i això s’ha notat en el joc d’Andorra.

Izan – Persistent. El jugador tricolor sense acabar de ser definitiu, ho ha intentat tot i ha fet una feina molt bona ajudant en atac a Cucu. Se l’ha vist cansat en la segona meitat i ha acabat substituït.

Cucu – Referència. Sense Berto Rosas, Cucu és la clara referència d’aquest equip. Avui, un dia més ho ha demostrat. Totes les pilotes el buscaven i era gairebé, l’única opció en atac de l’equip.

Marc Garcia – Ofensiu. Des que ha entrat a la gespa, Chiqui ha estat profund i ha generat centrades i joc a l’atac. Bons minuts.

Aarón Sánchez – Enèrgic. La seva entrada al partit ha estat un punt d’inflexió. Des que ha estat a la gespa

Marc Pujol. Revolucionat. Ha tingut pocs minuts, però ha entrat amb molta energia, potser massa. Ha rebut una targeta groga i gairebé la segona en poc temps.

Àlex Martínez i Rebés. Suplents. Han entrat al tram final i no han pogut gaire protagonisme.