L’1×1 de la derrota d’Andorra davant Letònia

L’anàlisi de les jugadores del combinat nacional d’Andorra en la derrota davant Letònia

Published

on

L'11 d'Andorra davant Letònia / FAF

Andorra ha patit una dura derrota davant d’un combinat de Letònia que s’ha emportat els tres punts de l’Estadi Nacional en un partit que han dominat les visitants. El combinat nacional no ha pogut competir en el resultat del partit, ja que al final de la primera part ja perdia per 0-4. A la segona part, les locals han fet un pas endavant competitiu i han acabat la segona part amb un valuós empat a 0.

Vázquez- Castigada. La portera de la selecció ha tingut molta feina amb els atacs constants de Letònia, ha encaixat quatre gols a la primera part i s’ha vist superada. Tot i això ha fet moltes aturades de mèrit i ha aturat tres uns contra uns.

Marques- Contundent. La seva banda ha sigut la més castigada per part de l’equip rival i la lateral ho ha notat. En l’àmbit físic ha fet un desplegament superlatiu i en el moment que més ha collat Letònia, ella ha entès la seva tasca i ha tret les dents. Ha acabat substituïda després del seu gran esforç.

Da Cruz- Enfeinada. Ha hagut de defensar la millor jugadora rival, i ha patit moltíssim en aquesta tasca, el primer gol ve procedent d’un error en sortida seu que ha canviat el partit. Així i tot, la seva actitud i intensitat ha estat immillorable durant tot el partit.

Moles- Correcamins. La defensora s’ha fet un fart de pujar baixar i córrer la banda durant la segona banda, molt explosiva i ràpida, ha intentat ajudar en atac amb les seves incorporacions. En defensa ha patit més degut als atacs constants de les visitants. A la segona meitat ha acabat substituïda.

Neus Rosas- Intensa. La jugadora de la selecció ha fet molt bona feina en defensa i la seva intensitat ha ajudat a mantenir a la segona part la porteria a zero.

Del Barco i Laia Sin- Subtituides. Han sigut les primeres substitucions del partit a la mitja part després d’una dura primera part. Jose Martin ha buscat donar aire fresc a l’equip i ha decidit substituir les dues jugadores.

Gonçalves- Qualitat. Ha estat la jugadora més diferent, ha intentat jugar i associar-se amb les companyes. La migcampista ho ha intentat tot, però, en la línia de la primera part de la selecció, no li han acabat de sortir les coses.

Muelas- Canó. Després del golàs de l’altre dia davant de Moldàvia avui amb molta confiança ha tornat a intentar-ho des de lluny, ho ha provat fins a tres ocasions, però avui no ha pogut marxar amb el gol.

Teresa Armengol- Lesionada. La jugadora del Villarreal, estava fent un molt bon partit mentre estava a la gespa, la seva lesió i posterior canvi han condicionat molt el joc local, esperem que no sigui res i es recuperi aviat.

Maria Ruzafa- Murri. La jugadora ha fet notar la seva experiència amb la selecció i ho ha intentat per tot arreu i de totes formes. Intensa, contundent i amb molta qualitat s’ha destacat com una jugadora diferent.

Gallinat- Perill. La jugadora ha entrat per la lesió de Tere, paper molt difícil de l’atacant tricolor que s’ha fet un fart de pressionar, intentar-ho i buscar accions de perill per trobar el gol.

Correia- Enèrgica. La seva entrada ha proporcionat molta energia i compromís a la banda esquerra en la segona part. Ha provat centrades, però que, amb l’alçada de la defensa rival no han arribat a bon port. Bons minuts de Bibiana.

Lacour, Miriam Tizón i Laia Sole – Suplents. Han entrat amb el partit decidit i no han tingut gaire protagonisme en el joc en el poc temps que han estat sobre el verd. Tot i això han demostrat entrega i ganes.