FC ANDORRA

FC Andorra – Valladolid en directe: resultat, resum i gols del partit de la jornada 29 de Laliga Hypermotion

Segueix el partit en directe amb la transmissió d’Andorra Esport

Published

on

90+7′ L’Andorra aconsegueix la primera victòria del 2024 gràcies a un gol de Scheidler. Els de Sarabia es queden a tres punts de la permanència
90+7′ FINAL DEL PARTIT!! ELS TRES PUNTS ES QUEDEN AL NACIONAL!!!!
90+5′ Gran aturada de Ratti!! Clau per a salvar l’Andorra!
90+5′ A punt de finalitzar el partit, falta a favor del Valladolid.
90+3′ Salva Ratti! Molt atent el porter de l’Andorra després d’un control dins l’àrea de Monchu
90+2′ Pressiona a tot camp l’Andorra! Que vol rematar el partit!
90+1′ Set minuts d’afegit! Nervis al Nacional!
90′ Scheidler torna a salvar l’Andorra! Aquest cop per remuntar un partit complicadíssim!
89′ GOOOOOOOOOOOL DE L’ANDORRRA!!!! MARCA SCHEIDLER!!
87′ AL PAL PABLO MORENO!!! Gran xut des de fora de l’àrea del migcampista tricolor!
85′ Cinc mintus per al final del partit!! Els dos equips han tingut ocasions per fer el segon!
84′ Ara la té Iván Sánchez. A punt de fer el segon el Valladolid! Els dos equips volen la victòria
83′ A punt d’arribar a una passada llarga Álex Calvo!!
82′ El gol anima l’Andorra!! Que intentarà buscar la remuntada!!
81′ Gran centrada de Sergio Molina després del servei de falta, que aprofita molt bé al segon pal Álex Pastor, empata l’Andorra!!
80′ GOOOOL DE L’ANDORRA!! GOL D’ÁLEX PASTOR!!!!
79′ Groga a Sylla després d’una trepitjada sobre Pastor
78′ Sembla que s’ha recuperat l’Andorra, després del domini del Valladolid
77′ Marxa Pampín i entra Álex Calvo
76′ Torna a recuperar, de forma tímida, la possessió l’Andorra, que ho intenta de totes buscant l’empat
72′ A l’Andorra li queden vint minuts més l’afegit per a aconseguir l’empat
70′ Tres canvis de cop a l’Andorra, marxen Pombo, Gil i Karrikaburu i entren Lobete, Scheidler i Pablo Moreno
69′ Una altra ocasió de Jorge Pombo!! El seu xut ha marxat massa alt
66′ Groga per Karrikaburu, es dol a terra el jugador del Valladolid
64′ A punt de fer el segon el Valladolid, ho a intentat d’esperó Meseguer
63′ El Valladolid se sent molt més dominador del partit, a l’Andorra li costa molt generar perill
62′ Primer canvi a l’Andorra, marxa Bover i entra Sergio Molina
60′ Els de Sarabia només han tingut una ocasió en aquesta segona part
59′ Comença a perdre temps el Valladolid, cosa que desespera els andorrans
56′ Doble canvi al Valladolid, marxen Amath i De La Hoz i entren Biuk i Jurik
54′ Fora Iker Benito!! Bona sortida de pilota que acaba amb un xut desviat de Benito
53′ Ho continua intentant l’Andorra amb passades llargues, tot i que sense incomodar gaire el Valladolid
51′ Surten a escalfar-se, Molina, Scheidler i Álex Calvo
50′ Intenta abaixar la intensitat de partit el Valladolid
48′ Ha tornat a sortir bé l’Andorra! Tot i això, li està penalitzant la falta d’efectivitat de cara a porteria
47′ Gran jugada de Jorge Pombo!! A punt de marcar el davanter de l’Andorra!!
47′ Groga per a De la Hoz, després d’una entrada a Iván Gil
46′ Hi ha hagut canvi al Valladolid, ha entrat Kennedy per Anuar
46′ Comença la segona part! L’Andorra ha de remuntar per tal de poder seguir encara més viu en la lluita per la salvació
45′ Un solitari gol de Boyomo dona l’avantatge al Valladolid tot i el gran inici del conjunt andorrà
45′ DESCANS AL NACIONAL! Perd l’Andorra 0-1
44′ Pateix l’Andorra en els darrers instants de la primera part
43′ Targeta groga per Amath després de tallar un contraatac de l’Andorra
42′ Quart servei de cantonada per al Valladolid, que no s’amaga tot l’avantatge
41′ Falta sobre José Marsà després de la pressió d’Amath
39′ El Valladolid abaixa les pulsacions del partit, que sent còmode amb el marcador a favor
37′ A punt de caçar una passada llarga Iván Gil, tot i que sense perill per al Valladolid
33′ Els de Sarabia no abaixen els braços i intenten arribar ràpidament a la porteria de Masip
32′ Tot i el gol, els tricolors intenten refer-se i seguir dominant el joc
30′ L’Andorra, que havia començat bé, rep un cop dur en una de les primeres ocasions del Valladolid
28′ Marca el conjunt visitant en la sortida d’un corner, Amath centra de cap i Boyomo remata a plaer dins l’àrea
27′ Gol del Valladolid, gol de Boyomo
26′ A punt de rematar una centrada Iker Benito! Molt bé l’Andorra en aquest inici de partit!
25′ Per la seva banda, al Valladolid li costa enllaçar jugades llargues, ja que l’Andorra s’està defensant bé
24′ LA REMATADA DE KARRIKABURU FORA!! El seu xut marxa per sobre de la porteria del Valladolid
22′ Els de Sarabia han estat els clars dominadors en els primers 20 minuts de partit
21′ Bona entrada avui a l’Estadi Nacional per acompanyar l’equip en un partit tant important
20′ L’Andorra esta molt actiu en la pressió per intentar continuar amb el domini del partit
17′ Ara és el Valladolid qui té la pilota i és l’Andorra qui s’espera en defensa
15′ Bona sortida de l’Andorra, que acaba amb un fluix xut de Bover
12′ Tot i la primera oportunitat dels visitants, l’Andorra està còmode al terreny de joc
10′ Primera ocasió pel Valladolid, a punt de marcar Sylla, tot i que estava en fora de joc
8′ Es dol Iván Gil, després d’una clara planxa de Boyomo
5′ Primers minuts de domini de l’Andorra
02′ AL TRAVESSER KARRIKABURU!! A punt de marcar el conjunt tricolor!!
02′ Dos corners consecutius per a l’Andorra! Comença bé l’equip de Sarabia!!
01′ COMENÇA EL PARTIT A L’ESTADI NACIONAL! SOM-HI ANDORRA!
13:58h Surten els vint-i-dos protagonistes al terreny de joc!!
13:55h Tot preparat a l’Estadi Nacional, a punt de començar un partit clau per a l’Andorra
13:50h Partit importantíssim per als tricolors, que poden col·locar-se a 3 punts de la permanència i amb un partit pendent encara per jugar
13:45h Els andorrans encara no han guanyat aquest 2024, mentre que els visitants porten sis partits sense conèixer la derrota
13:35h Marc Romero: “M’imagino més un 5-4-1”
13:30h Víctor Rodrigues: “Avui és una final. L’Andorra necessita guanyar sigui com sigui”
13:25h El conjunt tricolor presenta tres canvis respecte de l’empat amb el Vila-real B amb l’entrada de Bover, Karrikaburu i Pampín
13:15h Ja tenim l’onze de l’Andorra! Sarabia surt amb Ratti, Alende, Marsà, Pampín, Pastor, Bover, Jandro, Iván Gil, Iker Benito, Karrikaburu i Pombo
13:10h Recordem que en la passada jornada l’Andorra no va jugar, ja que el seu partit davant el Llevant es va ajornar pel tràgic incendi a València
13:05h L’Andorra torna a jugar a l’Estadi Nacional un partit clau per a la permanència a Segona, aquesta vegada davant un Valladolid en la lluita per l’ascens
13.00h Bona tarda! Benvinguts al directe del duel entre el FC Andorra i el Reial Valladolid que es disputa aquest diumenge a les 14.00h