FC ANDORRA

FC Andorra – SD Amorebieta en directe: resultat, resum i gols del partit de la jornada 31 de Laliga Hypermotion

Segueix el partit en directe amb la transmissió d’Andorra Esportiu

Published

on

95′ Final del partit, 0-1.
90′ Gol de l’Amorebieta
88′ Revisa l’àrbitre un possible fora de joc
88′ Gol de l’Amorebieta
86′ Marxen Marsà i Iván Gil, entren Lobete i Álex Calvo
85′ VILANOVAAAA!!! Torna a salvar l’equip!!! Quina recuperació, que evita el primer
82′ Groga per Marsà després d’aturar un contracop
79′ Se’n va Rubén Bover, entra en el seu lloc Álvaro Martin
75′ Marxen Carbonell i Etxeita, entren Jorge Mier i Yriarte
73′ Groga per Jandro Orellana després d’evitar el contracop dels visitants
70′ Canvi a l’Andorra. Marxa Pombo, entra Jon Karrikaburu
68′ Primer canvi a l’Amorebieta. Marxa Iker Unzueta, entra en el seu lloc, Eneko Jauregi
65′ L’Amorebieta millor que l’Andorra en aquesta segona meitat. Hauria de reaccionar l’equip.
60′ Groga per Lasure, segona dels visitants.
58′ Salva Vilanova el primer de l’Amorebieta gairebé sota pals.
55′ UUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! BOVEEEEEER GAIREBÉ FA EL PRIMERRRRRR!!!! QUINA ATURADA DE MAGUNAGOITIA!!!
51′ Primera acció d’atac de l’Andorra,però ni tan sols la sort avui va de cara. Rebutja la defensa i se’n va fregant el pal
46′ Comença la segona part a Andorra!
45′ Acaba la primera meitat al Nacional. 0-0.
43′ RAAAAATTIIII!!!!! DORRIO HA PROVAT EL XUT, PERÒ HA ATURAT EL PORTER TRICOLOR… PRIMER AVÍS.
40′ Molt superior l’Andorra, però fins al moment no troba el gol.
37′ No xiula penal l’àrbitre
37′ Groga per Eder Sarabia després de protestar el penal
35′ RECLAMA PENAL L’ANDORRA!
33′ Groga per Bustinza. Primera del partit.
32′ L’Andorra ara, MOLT millor sobre el Nacional que no pas el seu rival. Bon tram de partit
29′ EL QUE ACABA DE FALLAR SCHEIDLER…!!!! ERA CLARÍSSIMA…!!!!
26′ Contracop molt ben jugat dels tricolors que ha acabat aturant Magunagoitia! QUINA LLÀSTIMA!!
23′ Un altre xut de l’Andorra. Era Iván Gil, però no ha pogut connectar amb la porteria rival
19′ L’ha tingut l’Andorra, amb una bona acció d’equip que ha acabat amb un xut molt desviat de Pombo
18′ Reclama penal l’Amorebieta per unes possibles mans de Scheidler dins de l’àrea
14′ LLÀSTIMA BOVER!! Bona centrada de Pampín que el capità no ha pogut convertir
10′ Primera aproximació de l’equip visitant. Carbonell buscava un xut llunyà que l’ha acabat rebutjant la defensa
06′ L’Amorebieta ha sortit molt tancada en línia defensiva. Serà molt important tenir una ràpida circulació de pilota per fer-los mal
03′ L’Andorra que ha començat atacant i amb molta presència a camp rival, bon inici
01′ COMENÇA EL PARTIT! SOM-HI ANDORRA!!
20:28h Fotografies oficials entre dos equips, sorteig de capitans i comença el partit!
20:27h Surten els homes de banqueta i Eder Sarabia per anar cap a la seva zona
20:25h Tot llest a l’Estadi Nacional. En breus instants sortiran els protagonistes sobre el verd del Nacional
20:25h Els rivals directes de l’Andorra no han sumat aquesta jornada i en cas de guanyar, acabaria la jornada lluny dels llocs de descens
20:20h Victor Rodrigues: “El partit és importantíssim per l’Andorra. Avui tenen una molt bona oportunitat de sortir del descens”
19:55h Marc Romero: “Sarabia va dir que aquest era un dels partits més importants de la història del club, teniu la mateixa sensació?”
19:50h Pol Dirvanauskas: “M’hagués agradat veure a Petxa, penso que es diferencial”
19:40h Avui l’Andorra jugarà davant de l’Amorebieta amb Ratti, Pastor, Vilanova, Marsà, Pampín, Jandro, Iván Gil, Rubén Bover, Jorge Pombo, Iker Benito i Scheidler
19:40h Victor Rodrigues: “Avui és l’inici del treball per la permanència. Avui s’ha de guanyar i a partir d’aquí tindrem partits davant de rivals directes”
19:30h Bona tarda a tohtom! Arrenquem amb la prèvia d’aquest partit entre l’Andorra i l’Amborebieta, l’actual cuer de la categoria
16.00h Bona tarda! Benvinguts al directe del duel entre el FC Andorra i el Amorebieta, que es disputarà ara a les 20.30h