FINAL: Inter d’Escaldes 5-1 Velez Mostar | Partit de tornada | UEFA Conference League

Segueix el minut a minut del partit de tornada entre el conjunt escaldenc i el bosnià. Els d’Ortiz busquen passar de ronda després de l’empat 1-1 a Bòsnia

Published

on

94′ Final! Guanya l’Inter d’Escaldes que passa a la segona ronda de la Conference League
93′ GOOOOOOL DE L’INTERRRR!!! GOL DE SASHAAA! Marca el cinquè l’Inter d’Escaldes!
90′ Es jugaran 4 minuts més al Nacional
83′ Groga per Domi per treure’s la samarreta
83′ GOOOOOOLLL DE DOMI BERLANGAAA!!!! DOBLET DE DOMI! Quart de l’Inter d’Escaldes que acaba de rematar la feina
80′ Surt Guillaume l’home del partit, després d’un doblet que ha donat mitja eliminatòria al conjunt escaldenc
79′ Canvis a l’Inter. Entren: Àlex Sánchez i Sasha Andreu Surten: Alonso i Guillaume
77′ Ho intenta el Velez, però s’està defensant molt bé els de Felip Ortiz
73′ Reclama un penal l’Inter sobre Viti, l’àrbitre no xiula res
69′ Ha tingut una altra l’Inter! Després d’una centrada de De La Torre, per poc no ha marcat Feher
67′ Targeta groga per Orec per protestar.
65′ ATURAAA ADRIIII! Bona volea de Mujan, que s’ha topat amb una bona estirada del porter escaldenc
64′ Canvi a l’Inter. Entra: Viti Martínez Surt: Joanet
63′ HA TINGUT L’INTERRR EL QUART! Ha rematat De la Torre dins de l’àrea, però el xut ha marxat desviat
57′ Últim canvi al Velez. Entra: Lohan Surt: Milnaric
56′ GOOOOOOOOLLL!! GOL DE DOMI BERLANGAAAAA!!!!! Reacciona bé el conjunt escaldenc. Joanet en el costat dret ha fet una passada enrere a Domi i el davanter l’ha clavat al escaire
54′ L’HA TINGUT L’INTER! Ho ha provat Joanet des de fora de l’àrea, però la pilota ha marxat un pèl desviada
52′ Gol del Velez. Marca Orec. Una errada de l’Inter en defensa, no ha aconseguit refusar la pilota i el lateral ha enganyat a Adri Muñoz per retallar distàncies
48′ Ha sortit bé l’Inter que busca el tercer i rematar la feina
45 Canvis al Velez. Entren: Jevtovic, Mujan Orec Surten: Sujlic, Halilovic i Haskic
45′ Comença la segona part al Nacional!
48′ Final de la primera meitat. Guanya l’Inter 2-0, en tan sols dos minuts, Guillaume López ha fet un doble i encarrila l’eliminatòria
46′ Aprofita una centrada de Jilmar per la dreta, Domi la deixa passar i Guiilaume al segon pal ha batut a Hadzikic
46′ GOOOOOOOOOOL! DOBLET DE GUILLAUMEEEEE!!!!! MARCA EL SEGÓN L’INTERR!
43′ GOOOOOOOOOOL!!! GOOOL DE GUILLAUMEEE!!! Aprofita una errada defensiva el davanter francés i tot sol davant del porter, no ha perdonat
38′ Havien tret groga a Feher en l’acció del penal.
38′ AL PAAAAAAL!!!!! SE SALVA L’INTER! Haskic ha buscat un xut potent que s’ha topat amb el pal dret.
37′ Penal. Penal pel Velez Mostar. Sikalo ha caigut dins de l’àrea després d’una empenta de Feher.
34′ De moment poques ocasions dels dos equips. L’Inter que s’estira una mica més, però sense fer molt de perill
32′ Confirmat canvi a l’Inter. Entra: De La Torre Surt: Jean-Luc
31′ Semblà que Jean-Luc pot sortir per lesió. Entrarà Ángel de la Torre que ja està preparat
28′ Targeta groga a Minaric per una entrada dura a Jilmar. Abans l’havia rebut Haskic per protestar
25′ Canvi al Velez Mostar. Entra: Bajric Surt: Savic. Marxa el defensa després d’un cop al cap amb una acció fortuïta amb Joanet
24′ Ho intentava de córner l’Inter, per poc no l’ha engaltat Adri Gallego.
20′ Pausa d’hidratació al Nacional. Intenta Ortiz dona alguna consigna. Necessita l’Inter apropar-se més a l’àrea rival i ser més vertical
17′ Ho intenta l’Inter, però està molt ben col·locat el Velez a darrere
15′ Reclamava un penal Guillaume, l’árbitre ha assenyalat córner
11′ Aturaaaa Adriiii!!! L’ha tingut el Velez des de fora l’àrea. El porter escaldenc ha evitat el primer gol, després d’un xut potent de Milnaric
10′ Ara intenta l’Inter dominar més la pilota i el Velez es coloca en bloc baix
8′ Uns 200 seguidors del Velez a la graderia fent molt de soroll al Nacional
5′ Primers minuts de poc control per part dels dos equips, per l’instant cap dominador
2′ ATURAAAAAAA ADRIII! Ha començat boig el partit. Primer una ocasió de l’Inter que ha acabat en córner i ara ha estat Haskic dins de l’àrea ha rematat, però Muñoz ha aturat sense complicacions
1′ Primer apropament de l’Inter a la porteria rival. Primer córner pels escaldencs
0′ Arranca el partit al Nacional. Comença el partit de tornada!
17:55 Hi ha un canvi d’última hora a l’Inter. Surt Marc Caballé de l’onze inicial per lesió i entra Hamza pel seu lloc
17:55 L’Inter va poder arrancar un empat en el partit d’anada 1-1 i semblà favorit per emportar-se l’eliminatòria
17:55 Surten els 22 protagonistes a la gespa de l’Estadi Nacional. Tot llest perquè rodi la pilota al Principat
17:45 Marxen els jugadors de tots dos equips als vestidors, això començarà en uns instants
17:37 L’Inter d’Escaldes sortirà amb: Adri Muñoz, Adri Gallego, Alonso, Feher, Camilo Puentes, Jilmar Torres, Domi Berlanga, Marc Caballé, Joal Lopez, Jean-Luc i Guillaume López
17:35 Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit de tornada entre l’Inter d’Escaldes i el Velez Mostar.