SELECCIÓ

EN DIRECTE: ESPANYA – ANDORRA | PARTIT AMISTÓS

Segueix el minut a minut del duel del combinat nacional davant la selecció espanyola

Published

on

Una imatge de les seleccions abans del partit / FAF
90′ Final del partit! Andorra cau 5-0 davant d’Espanya en un partit on el ritme dels locals ha acabat per ser decisiu
90′ S’afegeix un minut
86′ Baena fora! Buscava el sisè després d’una rematada acrobàtica
84′ Úlitms canvis a Andorra, marxen Joel Guillén i Cucu , entren Marcio i Marc Pujol
81′ Gol d’Espanya, arriba el cinquè obra de Ferran Torres
79′ Canvis a les files d’Andorra. Marxen del camp Marc Garcia i Chus Rubio, entren Ludo Clemente i Dacu
77′ La Roja amb una marxa més en aquesta segona meitat, Andorra patint molt
73′ Gol d’Espanya. Hat-Trick d’Oyarzabal. Després d’una parada de mèrit de Gomes al mateix jugador espanyol, el rebuig l’ha convertit Oyarzabal per fer el quart
70′ Pausa d’hidratació
66′ Marxa Aleix Garcia, entra Zubimendi per part Espanya
64′ Gol d’Espanya, arriba el tercer. Gol d’Oyarzabal
60′ HA EVITAT EL TERCER D’ESPANYA CHRISTIAN GARCIA SOTA PALS!!!
60′ Canvi a les files d’Espanya, entra Fermín Suárez, surt Pedri
60′ Canvi a la selecció de Koldo Álvarez. Surt del camp Iker Álvarez, entra en el seu lloc Josep Gomes
56′ Busca el tercer Espanya. Ha estat ràpid Ian Oliveira rebutjant a córner l’acció de Navas
52′ Gol d’Espanya, gol de Mikel Oyarzabal que remata sol dins de l’àrea després d’una centrada d’Ayoze
51′ IKER!!!! FONAMENTAL EL PORTER ANDORRÀ! SALVANT EL SEGON D’ANDORRA I NO PERMETENT CAP JUGADOR LOCAL REMATANT LA PASSADA DE LA MORT!
49′ El segon temps comença amb domini local i amb Andorra defensant a camp propi
46′ Comença la segona meitat a Badajoz!
45′ Surt Marc Vales per lesió i entra Èric Vales per part d’Andorra
45′ Canvis a la mitja part, entren per Espanya Oyarzabal, Jesús Navas, Le Normand i Marc Cucurella, surten del camp Morata, Grimaldo, Cubarsí i Llorente
45′ Final de la primera meitat a Badajoz! Andorra fent bon partit i competint a Espanya arriba al descans perdent per la mínima.
45′ S’afegeixen dos minuts a la primera part
42′ S’ha fet mal Marc Vales! Han d’entrar les assistències, sembla que podrà continuar fins al descans
38′ Bona aturada d’Iker Álvarez!!! S’apropava Espanya amb un xut d’Aleix Garcia!
35′ GOL ANUL·LAT A ESPANYA, HAVIA FET EL SEGON MORATA! INVALIDAT PER FORA DE JOC!
32′ ATURA DAVID RAYAAAAAAA!!!! QUINA BONA APROXIMACIÓ D’ANDORRA!! EL XUT DE CUCU QUE HA ACABAT ATURANT EL PORTER D’ESPANYA…!!
29′ Espanya molt superior en aquests darrers minuts després del gol, sotmetent molt als tricolors i amb un ritme de partit molt alt
26′ Pausa d’hidratació a Badajoz!
25′ Gol d’Espanya, gol d’Ayoze Pérez. Golàs a la sortida d’un córner. Impossible per Iker.
23′ Es queixava Morata d’unes possibles mans de Max dins de l’àrea, l’àrbitre no ha considerat que havia de ser penal
19′ En aquests minuts de joc, la possessió de moment, molt favorable a Espanya, 85-15.
16′ Bons minuts de la selecció tricolor que a poc a poc es va estirant a la porteria defensada per Raya
13′ S’apropa Andorra! Bon xut de Cucu des de fora de l’àrea que rebutja Vivian a córner!
11′ En aquests primers minuts es veu a una selecció local molt incòmoda i Andorra fent valer les seves armes
08′ La selecció de Koldo, conscient de la seva dificultat ofensiva, es manté en bloc baix i busca els contracops ràpids
04′ Andorra defensa amb un 5-4-1 i de moment s’està mostrant sòlida davant de la possessió de pilota local
02′ Primera acció d’atac de la selecció espanyola que ha rebutjat sense problemes Iker Álvarez
01′ COMENÇA EL PARTIT A BADAJOZ!
21:28h Per un problema amb la megafonia de l’estadi no es poden escoltar els himnes nacionals de cap de les dues seleccions
21:20h 15.000 espectadors seran a Badajoz per viure l’Espanya – Andorra
21:15h Andorra jugarà avui el primer dels dos amistosos per tancar la temporada
21.00h Els jugadors ja escalfen sobre la gespa a Badajoz
20.48h Espanya surt amb aquest onze: David Raya, Vivian, Pau Cubarsí, Grimaldo, Marcos Llorente, Pedri, Aleix Garcia, Àlex Baena, Ferran Torres, Álvaro Morata i Ayoze Pérez
20.48h Aquest és l’onze d’Andorra: Iker, Christian Garcia, Max Llovera, Moi San Nicolás, Marc Vales, Chus Rubio, Joan Cervós, Joel Guillén, Ian Bryan, Marc Garcia i Ricard Fernández
20.30h El partit també commemora els vint anys del primer duel entre les dues seleccions. Va ser el 5 de juny del 2004 al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe, en un duel de preparació per a l’Europeu del 2004 que es va disputar a Portugal. El resultat va ser de 4-0 per als espanyols, amb gols de Morientes, Valerón, Baraja i César.
20.30h Serà el darrer partit també per a Ludovic Clemente, que ja va anunciar que posa fi a la seva carrera esportiva.
20.30h Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre Espanya i Andorra. Un duel amistós que serveix per als de Luis de la Fuente per preparar l’Eurocopa que arrancarà el 14 de juny a Alemanya. Per la seva part, els tricolors volen començar a agafar bones sensacions de cara a la Nations League al setembre.