POLIESPORTIU

El VPC Andorra comença amb derrota davant un Recoletas Salud Fènix superior (11-26)

Els visitants han demostrat superioritat a Prada de Moles amb una defensa sòlida i l’encert de Kody Shaquan Rawiti Edwards, davant un VPC Andorra que no ha pogut remuntar.

Foto d'equip després del debut / VPC

El VPC Andorra no ha pogut arrencar amb bon peu la seva estrena a la Divisió d’Honor B Masculina – Grup B, després de caure per 11-26 davant un Recoletas Salud Fènix molt sòlid al Camp d’Esports Prada de Moles. Els andorrans han mostrat lluita, però s’han trobat amb un rival que ha gestionat millor els moments clau, amb Kody Shaquan Rawiti Edwards com a protagonista destacat.

En la primera part, Edwards ha obert el marcador amb un cop de càstig als 8 minuts, i el conjunt visitant ha augmentat distàncies gràcies a un assaig de Matteo Guiotto, transformat de nou pel mateix Edwards. El VPC Andorra, però, no ha trigat a reaccionar, amb un assaig d’Ian Granyena que ha mantingut les esperances dels locals. Tot i això, les expulsions temporals per faltes reiterades han condicionat el joc i han dificultat l’equilibri entre els dos equips.

A la segona part, el Recoletas Salud Fènix ha mantingut el control del partit i ha segellat la victòria amb un altre assaig, aquest cop de Yadfran Jose Fernandez Traña, transformat per Edwards. La defensa visitant ha estat clau per frenar les escomeses locals, que no han aconseguit anotar més punts malgrat els intents de remuntada. Les decisions tàctiques del VPC no han estat suficients per capgirar el marcador.

Amb aquesta derrota, el VPC Andorra afronta una arrencada complicada i haurà de fer ajustos ràpids si vol millorar en les pròximes jornades.