El juvenil del Santa Coloma, castigat per la vermella cau golejat a Tallin (7-0)

Una expulsió als tres minuts condemna els colomencs, que acaben caient davant el Tallinna Kalev per – en un partit marcat per la inferioritat numèrica.

L'11 inicial juvenil del Santa Coloma a Tallin / FC Santa Coloma

Mal debut a la Youth League del Santa Coloma juvenil. El partit ha començat amb mal peu per al juvenil del FC Santa Coloma. Només al cap de tres minuts de joc, una entrada temerària de Fernandes ha estat sancionada amb targeta vermella directa, deixant l’equip andorrà en inferioritat numèrica pràcticament des de l’inici.

Aquest cop dur ha condicionat tot el plantejament del conjunt colomenc, que s’ha vist obligat a replegar-se per contenir els atacs constants del Tallinna Kalev.Amb un jugador menys, els andorrans han intentat resistir, però la pressió dels locals no ha trigat a fer efecte. Al minut 21, Ilves ha obert el marcador amb un xut precís, i poc després, Surogin i Kajari han anotat dos gols més en ràpida successió, deixant el Santa Coloma amb un 3-0 en contra en només mitja hora de joc.

La segona meitat ha estat igual de complicada. Nigula ha fet el 4-0 al minut 54, aprofitant el desgast físic dels colomencs. Les targetes han seguit marcant la tònica del partit, amb faltes de Do Nascimiento al minut 37 i Oliveira al minut 57, que reflectien la frustració d’un equip en inferioritat. El Tallinna Kalev no ha afluixat i ha aprofitat la situació per ampliar encara més l’avantatge. Al minut 70, Nigula ha tornat a marcar, i Jurisoo i Rico Palu han posat la cirereta al marcador amb gols al 76′ i 78′, respectivament, deixant el resultat final en un contundent 7-0.