Dura derrota de la selecció femenina davant Noruega (39-72)

Les tricolors tornaran a jugar demà davant Armènia

Published

on

Un instant del partit / FAB

La selecció absoluta femenina d’Andorra ha caigut en el seu segon partit de l’Europeu dels Petits Estats, celebrat a Pristina, Kosovo, davant una poderosa Noruega per 39-72. Les andorranes, malgrat els seus esforços, no han pogut fer res per aturar la superioritat física i tècnica de les noruegues.

Les nòrdiques han dominat el partit des del primer quart, amb un marcador de 9-22 i deixant un forat molt gran. Encara que les noruegues s’han mostrat superiors, les andorranes han intentat aturar-les amb una defensa ferma i aprofitant cada oportunitat d’atac, però la diferència física ha estat determinant per marxar el descans amb 18-35. Amb el resultat molt advers Andorra ha intentat recuperar-se, però finalment han acabat caient per un contundent 39-72.

Clàudia Guri ha tornat a ser la jugadora més destacada amb 18 punts. José Rodríguez en finalitzar el duel ha destacat que “mirant el resultat sembla que no, però hem competit contra una potència”. Amb aquest resultat, Andorra es prepara per al seu darrer partit de la fase de grups, que tindrà lloc demà contra Armènia.