FINAL: SUÏSSA 3-0 ANDORRA | FASE DE CLASSIFICACIÓ EUROCOPA 2024

Segueix el minut a minut del partit

Published

on

Un moment del partit entre Andorra i Suïssa / FAF
93′ Final del partit. Andorra cau a Sion
89′ Canvis a Suïssa. ENTREN: Bislimi i Aebischer; Surten: Vargas i Shaqiri
84’ Gol de Suïssa. El tercer.
90′ TRES D’AFEGIT
89′ Canvis a Andorra. ENTREN: Fernández i Bernat; Surten: Cervós i Bernat
84’ Gol de Suïssa. El segon.
80′ Canvi a Suïssa. ENTRA: Okafor; Surt: Itten
77′ ATURA IKER EL XUT D’NDOYE
76′ Canvis a Andorra. ENTREN: Aláez i Vieira; SURTEN: Èric Vales i Marc Vales
75′ EL XUT D’NDOYE FORA.
69′ COMPTE! TANGANA A SION! Grogues per Èric Vales, Joel Guillén, Manuel Aknaji.
66′ ENTREN: Ndoye i Sow; SURTEN: Freuler i Amdouni
58′ Falta duríssima sobre Cucu. El VAR revissa una possible vermella però ho deixa passar.
48’ Gol d’Itten. S’avança Suïssa.
45′ COMENÇA LA SEGONA PART!
45+2′ DESCANS A SION! Aguanta la selecció els primers 45 minuts de partit!
45′ DOS D’AFEGIT!
43′ Totalment tancada Andorra a la seva pròpia àrea en el tram final de la primera meitat.
39′ Xut d’Itten que surt desviat. Pateix ara Andorra.
30′ Comença a apriximar-se Andorra a la porteria rival. Per ara, però, domini local.
23′ ATENCIÓ MARXA ILDEFONS LIMA DEL TERRENY DE JOC! Entra Ricard Fernández.
22′ Groga a Freuler per una dura entrada.
18′ UFFF… Amdouni li roba la rematada a Steffen i l’envia fora.
15′ IKER LA SALVA SOBRE LA LÍNUA DE GOL!!!!
10′ Quina coça s’ha emportat Ildefons Lima al genoll… Acció dura d’Akanji.
6′ La primera de Suïssa. Un xut des de fora de l’àrea de Freuler que surt desviat.
4′ Revisava el VAR Un penal a favor de Suïssa, però l’àrbitre diu que res.
3′ Lima es col·loca en punta, buscant caçar les pilotes llargues que juga Andorra.
0′ COMENÇA EL PARTIT!
20.00 ONZE DE SUÏSSA: Mvogo, Elvedi, Akanji, Rodríguez, Steffen, Freuler, Xhaka, Vargas, Shaqiri, Itten i Amdouni.
20.00 ONZE D’ANDORRA: Iker, Joel Guillén, Alavedra, Max Llovera, Moi, Joan Cervós, Rebés, Marc Vales, Marc García, Èric Vales i Ildefons Lima.
20.00 Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre Suïssa i la selecció absoluta d’Andorra.

EL + VIST

Copyright © 2024 Premsa Esportiva Romgual S.L. - AV. Carlemany 16, 1-1, Escaldes-Engordany - Telèfon: +376 869 568