FINAL: Romania 4-0 Andorra | CLASIFICATÒRI EUROCOPA 2024 (J8)

Segueix el minut a minut en directe

Published

on

90’+4′ FINAL DEL PARTIT. Dura derrota d’Andorra a Bucarest.
90+1 Segona groga a Moi San Nicolás. Es queda amb 10 Andorra.
90′ Quatre minuts d’afegit
86′ Doble canvi a Andorra. ENTREN: Pujol i Pomares. SURTEN: Marc García i Marc Rebés.
84′ Groga per a Víctor Bernat
76′ Mou la banqueta Koldo. Entra: Jordi Rubio. Surt: Eric Vales.
65′ Més canvis a Romania. ENTREN: Alibec i Marius Marin; SURTEN: Hagi i Stanciu
64′ Primers canvis a Andorra. ENTREN: Víctor Bernat i Eric de Pablos; SURTEN: Aaron Sánchez i Jesús Rubio
59′ ENTREN: Cicaldau i Mihaila; SURTEN: Birligea i Marin
50’ Triangulació perfecte de Romania per fer el quart. Gol de Coman.
46′ ENTRA: Rus; SURT: Drâgusin
45′ COMENÇA EL SEGON TEMPS!
45+4′ DESCANS A BUCAREST: Cau la selecció per 3-0 després de concedir dos gols i un penal que posen les coses molt complicades als de Koldo.
45′ Sis minuts d’afegit!
44’ Gol de Romania. El tercer…
44′ PENAL I GROGA PER A MARC GARCÍA
37′ Groga per Jesús Rubio
33′ DEMANA PENAL ANDORRA PER UNES MANS DINS L’ÀREA!
30′ Continua Andorra patint i amb molts nervis quan té la pilota. 61% de possessió per als locals.
28’ Gol de Romania. Gol d’Hagi.
23’ Gol de Romania. Gol de Stanciu
15′ Grogues per Aaron i per a Moi San Nicolàs.
15′ Està patint ara Andorra que rep les arribades locals… Cal adormir una mica el partit.
12′ IIIIIIKER! DOBLE ATURADA DEL PORTER TRICOLOR QUE MANTÈ EL 0-0!
12′ L’HA TINGUDA AARON! Una falta lateral que penja a l’àrea Andorra i que el davanter tricolor envia per sobre de la porteria!
9′ Groga a Vieria.
9′ Groga a Marin
3′ Compte perquè s’ha fet mal Marc Vales que ha patit una trepitjada molt forta…
0′ COMENÇA EL PARTIT!
20.40 Sonen els himnes a Bucarest! Tot llest perquè comenci el partit!
20.40 ONZE DE ROMANIA: Moldovan, Sorescu, Drãgusin, Burcâ, Bancu, R. Marin, Stanciu, Morutan, Hagi, Coman i Birligea
20.30 Ja tenim l’onze d’Andorra! Iker, Marc Vales, Marc Rebés, Max Llovera, Èric Vales, Marcio Vieira, Aaron Sánchez, Moi San Nicolás, Joan Cervós, Chus Rubio i Marc Garcia.
20.30 Bona nit i benvinguts al minut a minut del duel de la selecció andorrana davant Romania que es disputa avui a Bucarest