DIRECTE: Penybont 1-1 FC Santa Coloma | Conference League

GOL DEL PENYBONT

Published

on

94′ FINAL DEL PARTIT! El Santa Coloma empata al camp del Penybont is’ho jugarà tot a Andorra.
90′ Quatre minuts de temps afegit.
82′ Canvi al Santa Coloma. ENTRA: Èric Ruiz; SURT: Virgili
89′ Atura Gomes un cop de cap sense problemes.
86′ Groga a Crespo
82′ Canvi al Penybont. ENTRA: Kircough; SURT: Evans
81′ Canvi al Santa coloma. ENTRA: Iván Garrido; SURT: Mourelo
75′ Canvi al Santa coloma. ENTRA: Nierga; SURT: Miguel López
68′ ESTÀ PERDONANT EL SANTA COLOMA. GRAN ACCIÓ INDIVIDUAL D’ELOI QUE SUPERA A TRES DEFENSES PERÒ ARRIBA MASSA JUST PER XUTAR. La refusa el porter
65’ GOL DEL PENYBONT (1-1). Una centrada d’una falta llunyana de la qual Venables aprofita el rebot per empatar el partit.
63′ ENTRA: Henry Jones; SURT: Ryan Reynolds
62′ NOOOOOOOOOOOO… MOURELO SOL DINS L’ÀREA LA CREUA MASSA I L’ENVIA FORA… ES MANTÉ EL 0-1
58′ Bon xut de Markovych. La refusa el porter local
56′ La refusa la defensa.
55′ GOOOOOOOOOOMES!!! ATURADA DE MÈRIT DEL PORTER DEL SANTA COLOMA. Córner pel Penybont.
55′ Falta perillosa favorable als locals. Hi va Owen o Reynolds. A tres metres de l’àrea de Gomes.
54′ UNA MÉS DEL SANTA COLOMA QUE ES MEREIX EL GOL… Contracop de manual que culmina Mourelo amb un xut des de la frontal que surt desviat
50′ L’àrbitre demana calma als jugadors del Penybont. Virgili ha rebut una puntada de peu
45′ COMENÇA LA SEGONA PART!
48′ DESCANS: li val al Santa COloma el gol de Mourelo per ara!
45′ Tres d’afegit!
42′ GOMES! Bona aturada del porter colomenc a un cop de cap de Venables
40′ ELOOOOOY… FORAAAA! Ha rematat el davanter del Santa Coloma però el porter del Penybont la refusa. El rebot pica de nou en el cos d’Eloy i la pilota marxa fora
35’ GOOOOOOL! GOOOOOL DEL SANTA COLOMA! GOOOL DE MOURELO DE FALTA DIRECTA. Gran xut de falta de Mourelo que el porter del Penybont s’empassa
34′ FALTA PERILLOSA FAVORABLE AL SANTA COLOMA
33′ Groga a Reffell
29′ L’HA TINGUDA EL PENYBONT. Pilota morta dins l’àrea que Reffel no pot rematar.
27′ Groga a Miguel López per una dura entrada
25′ Falta perillosa favorable al Penybont. La refusa Gomes sense problemes
20′ Ara són els locals els que presionen la porteria del Santa Coloma
13′ Primer xut del Santa Coloma!
5′ Bons primers minuts del conjunt colomenc que té el control de la pilota
0′ COMENÇA EL PARTIT!
19.15 ONZE DEL PENYBONT: Harris, Little, Owen, Evans, Davies, Harling, Venables, Clutton, Yorwerth, Reynolds, Reffell
16.30 ONZE DE l’FC SANTA COLOMA: Gomes, Markovych, Sergio Rodríguez, Crespo, Rebés, Miguel López, Rotibio, Virgili, Mourelo, Eloy
19.00 Bona tarda i benvingut al minut a minut del duel entre el Penybont i l’FC Santa Coloma, corresponent a la priemra ronda prèvia de la Conference League