DIRECTE: ANGLATERRA – ANDORRA | Europeu d’Hoquei Patins

ANGLATERRA 2-4 ANDORRA. GOOOOL DE TIAGO BARROS!

Published

on

17.40 Victòria d’Andorra per 2-4 davant Anglaterra. Després d’una primera meitat dolenta, a la segona ha arribat la remuntada dels andorrans que fa sumar la segona victòria del torneig. Andorra finalitza segona del grup B, esperant el rival del grup A.
50′ FINAL DEL PARTIT! ANGLATERRA 2-4 ANDORRA.
50′ Entrem en l’últim minut del partit.
48’ GOOOOOL D'ANDORRA! GOOOLAS DE TIAGO BARROS!. ANGLATERRA 2-4 ANDORRA
45' Remuntada momentània dels andorrans, que estan fent una segona part molt seriosa i intensa.
44’ GOOOOOL D'ANDORRA! GOOOL DE GERARD MIQUEL!. ANGLATERRA 2-3 ANDORRA
43' Ho continua intentant Andorra, que ara sí que està molt millor que el conjunt anglès.
42' Joc parat després d'un tir de Gerard Miquel contra el cap d'un jugador anglès.
40' UN ALTRA PER ANDORRA! AL PAL BERNAT PICANYOL! Per poc no entra la pilota de Bernat, que surt desviada per el travesser.
39' QUINA OCASIÓ PER ANDORRA! NIL CASTELLVÍ AL COSTAT DEL PAL!
37’ GOOOOOL D'ANDORRA! GOOOL DE GERARD MIQUEL!. ANGLATERRA 2-2 ANDORRA
36' No desisteix Andorra, que està tenint les ocasions més perilloses del partit. De moment, no pot Andorra contra Anglaterra.
35' Temps mort demanat per Anglaterra.
35' Ho intenta Andorra amb remats de lluny.
31' Ho intenta Andorra amb remats frontals ben defensades per al porter anglès.
29' TIR DRECTE FALLAT PER BERNAT PICANYOL!
29' DESENA FALTA PER ANGLATERRA! FALTA DIRECTA PER ANDORRA.
28' Ho intenta amb tirs des de llarga distancia.
25' COMENÇA LA SEGONA PART! ANGLATERRA 2-1 ANDORRA
25' Descans a Sant Sadurní d'Anoia, el conjunt andorrà ha completat una primera meitat complicada davant la eficàcia dels anglesos. Un joc travat amb moltes faltes, no permet que Andorra faci mal als contraatacs. De moment, 2 a 1 per als anglesos, a l'espera de la reacció dels andorrans.
25' FINAL DE LA PRIMERA PART! ANGLATERRA 2-1 ANDORRA
24' Setena falta per Anglaterra. Molt durs els anglesos.
23' Sisena falta per Anglaterra.
22' Segueixen les ocasions per Andorra que no acaba de aconseguir l'empat.
19' PENAL FALLAT PER GERARD MIQUEL! ANGLATERRA 2-1 ANDORRA.
19' PENAL PER ANDORRAAA! Cau dins de l'àrea Arnau Dilme!
19' No surten els contraatacs a Andorra, que no pot derivar la defensa d'Anglaterra. Andorra juga amb un jugador menys.
18' Targeta blava per Bernat Picanyol.
17' Temps mort demanat per Anglaterra. Recordem quatre faltes per als anglesos i dues per el conjunt andorrà.
14’ Gol d'Anglaterra. ANGLATERRA 2-1 ANDORRA
11’ Gol d'Anglaterra. ANGLATERRA 1-1 ANDORRA
11' Targeta blava per Carlos de Sousa! Penal a favor d'Anglaterra
10' Ho intenta Nil Castellví. El jugador andorrà ja porta 5 gols al torneig, sent el màxim golejador de la selecció.
9' Mou molt bé la pilota de costat a costat la selecció andorrana.
7’ GOOL D'ANDORRA!!GOOL DE BERNAT PICANYOL. ANGLATERRA 0-1 ANDORRA
5' Temps mort demanat per Anglaterra.
5' Minuts de tanteig entre els dos equips. Entra millor l'equip de Manel Rubio, imposant-se amb la possessió de pilota.
3' Ha sortit amb molta intensitat el conjunt andorrà. Dues ocasions ja per el combinat nacional
1' Primera ocasió del partit per Andorra!
0' COMENÇA EL PARTIT!
15.55 Sona el Gran Carlemany!
15.30 Andorra va guanyar per 6-2 en el primer partit de l'europeu davant Alemanya, però va perdre ahir davant Suïssa per un contundent 2-5. Avui els tricolors es juguen ser segons de grup.
15.30 Bona dia i benvinguts al minut a minut del duel entre Andorra i Anglaterra, corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de l'Europeu d'hoquei patins.