DIRECTE: Andorra – Suïssa | Europeu d’hoquei patins 2023

ANDORRA 2 – 5 SUÏSSA

Published

on

15:05 Andorra es col·loca segona del grup B amb una victòria, a l’espera del que facin Alemanya i Anglaterra. El combinat nacional jugarà demà a les 16.00h davant Anglaterra en el últim partit de la fase de grups.
50′ FINAL DEL PARTIT! Andorra 5-2 Suïssa. Partit molt complicat per als andorrans que s’han vist superat pel joc físic empleat dels suïssos, que ha provocat moments de precipitació per als andorrans
48’ Gol de Suïssa. Gol de tir lliure. ANDORRA 2-5 SUÏSSA
48' Targeta blava per a Nil Catellví!
46’ GOOOOL! GOOOLAASS D'ANDORRA! GOOL DE NIL CASTELLVÍ!. ANDORRA 2-4 SUÏSSA
44’ GOOOOL! GOOOL D'ANDORRA! GOOL DE BERNAT PICANYOL!. ANDORRA 1-4 SUÏSSA
42' Esta sent un partit molt travat i difícil per als andorrans. Andorra no aconsegueix mantenir l'efectivitat que va tenir ahir davant Alemanya.
40' Falta molt dura davant Gerard Miquel, que reclama targeta blava per al jugador suís.
37’ Gol de Suïssa. ANDORRA 0-4 SUÏSSA
34’ Gol de Suïssa. ANDORRA 0-3 SUÏSSA
86' Targeta blava per a Gerard Miquel!
34’ Gol de Suïssa. ANDORRA 0-2 SUÏSSA
32' QUINA OCASIÓ DE DILME! El porter suís li ha tret la pilota sobre la línia de gol.
30' Quarta falta comesa per Suïssa. La banqueta d'Andorra es queixa a l'arbitre de la duresa dels suïssos
27' Ho intenta Andorra amb tirs de Gerard Miquel i Arnau Dilme. El conjunt andorrà ha sortit amb un pel més d'intensitat en aquesta segona part.
25' COMENÇA LA SEGONA MEITAT! ANDORRA 0-1 SUÏSSA
25' DESCANS! ANDORRA 0-1 SUÏSSA
46’ Gol de Suïssa. ANDORRA 0-1 SUÏSSA
22' L'àrbitre adverteix a un jugador suís, que ha fet una falta amb una força desmesurada sobre Tiago Barros.
22' Ho intenta Andorra amb tirs de mitja distancia de Gerard Miquel.
20' Queden cinc minuts per acabar la primera meitat.
19' Esta sent un partit molt exigent en defensa per Andorra. En aquest instants tots dos equips busquen ocasions de perill mitjançant contraatacs.
17' Temps mort demanat per Andorra!
15' Arribem a la meitat de la primera part, amb un duel molt igualat i físic de tots dos conjunts.
12' Segueix el 0 a 0 al marcador amb Andorra creant ocasions de perill.
9' AL PAL NIL CASTELLVÍ!!! Quina bona jugada entre Gerard Miquel i Nil Castellví que es topa amb el pal.
8' TEMPS MORT DEMANAT PER ANDORRA! Domina la possessió Andorra però el suïssos estant creant més perill.
6' Quina parada de Carlos de Sousa !! Estant millor els suïssos.
5' De moment esta sent un partit equilibrat entre els dos equips
2' Comencen molt millor els suïssos, primera pilota al pal.
0' COMENÇA EL PARTIT!
13.25 S'escolten els himnes al pavelló d'Anoia.
13.15 Bona dia i benvingut al minut a minut del duel entre Andorra i Suïssa, corresponent a la segona jornada de la fase de grups de l'Europeu d'hoquei patins. Andorra afornta avui el segon duel després de la victoria contundent d'ahir davant Alemanya per 6 a 2.