Directe: Andorra – Sud-àfrica, FIFA SERIES

Segueix el minut a minut del partit

Published

on

Un moment del duel entre Bielorússia i Andorra / FAF
94′ FINAL DEL PARTIT! Andorra empata a un gràcies al gol de ‘Cucu’ i un parell de mans salvadores de Josep Gomes!
90′ Quatre minuts d’afegit!
86′ Groga per a Sibisi.
85′ Cinc minuts més l’afegit. Andorra que segueix aguantant!
79′ Tant Adri da Cunha com Joao Pedro debuten amb la tricolor!
78′ Canvis a Andorra. Marxen: Joan Cervós i Èric Vales. Entren: Adri da Cunha i Joao Pedro.
76′ Groga a Christian García.
75′ S’ha fet mal Èric Vales després d’una entrada duríssima.
72′ L’acció acaba amb un xut als núvols. Res.
71′ QUINA ATURAAAAADA DE GOOOOOMEEEES!!! SALVADORRRRRR! Córner per Sud-àfrica!
65′ Triple canvi a Andorra. Marxen: Marc Pujol, Chus Rubio i ‘Cucu’. Entren: Aaron, Àlex Martínez i Marc Garcia
64′ Partit ara força quiet. Poques ocasions clares i el cansanci es comença a notar.
58′ Doble ocasió clara de Sud-àfrica que acaba enviant la pilota als núvols!
53′ L’àrbitre no xiula una falta claríssima sobre Marc Pujol al balcó de l’àrea! El tricolor es queda a terra.
48′ Fora de joc d’Andorra.
45′ SOBRE LA LÍNIA DE GOL LA TREU JOSEP GOMES!!!!!! QUINA ATURADA!
45′ COMENÇA LA SEGONA MEITAT!
45′ DESCANS A ALGÈRIA! Empat a un després d’un bon inici d’Andorra que s’ha avançat però que ha encaixat el gol al minut 24 de joc.
45′ El de ‘Cucu’ ha estat el seu segon gol amb la selecció tricolor.
38′ Falta dura de Joel Guillén. L’àrbitre no ensenya la groga.
37′ No li vindrà malament el descans a Andorra que en els últims minuts està tenint una mica més la pilota.
33′ A punt de marcar en l’acció de córner Sud-àfrica. L’acció acaba fora.
32′ PROVIDENCIAL CERVÓS EVITANT EL SEGON DE SUD-ÀFRICA!
31′ Falta de Marc Pujol per aturar un contracop. Segueix proposant més Sud-àfrica.
25′ Lesió de Jordi Aláez que ha de deixar el terreny de joc. Entra Èric de Pablos.
24′ Gol de Sud-àfrica (1-1)
22′ Córner tancat de Sud-àfrica que buscava el gol directe. Ara apreta el conjunt africà.
20′ Andorra ha sortit avui amb: Josep Gomes a la porteria, Joel Guillén, Max Llovera, Èric Vales, Marc Pujol (c), Ricard Fernández. Jordi Aláex, Moi San Nicolás, Joan Cervós, Chus Rubio i Christian Garcia.
11′ L’ha tinguda sud-àfrica amb una acció per l’esquerra que acaba amb un xut desviat.
5′ GOOOOOL! GOOOOOOL DE CUCU!!
0′ COMENÇA EL PARTIT!