FINAL: Andorra 0-2 Israel | Classificació Eurocopa 2024 – J10

Segueix el minut a minut del partit

Published

on

90+3′ Final del partit davant d’Israel. Andorra queda fora de l’Eurocopa del 2024, amb una fase de classificació amb només dos punts.
90′ Grogues per Pujol i Cervós.
89′ Últims canvis a la selecció d’Israel. SURT: Kinda ; ENTRA: Safuri.
88′ Últims canvis a la selecció d’Andorra. SURTEN: Eric Vales i Vieira ; ENTREN: Rebés i Marc Pujol.
85′ Gol anul·lat a Israel. Iker Álvarez havia fet un troç d’aturada, però en el rebuig Israel havia fet el tercer. Fora de joc.
81’ Gol d’Israel. Gol de Kinda. El segon dels visitants.
79′ Cervóooooosssss foraaaaa!!!!!! Bona centrada de Marc García que Joan Cervós no ha pogut convertir…!!!
76′ Més canvis a Andorra. SURT: Jordi Aláez ; ENTRA: Àlex Martínez. Per part visitant. SURT: Baribo ; ENTRA: Weissman.
73′ Domina la selecció visitant. Andorra molt ben tancada al seu camp i esperant per trovar una oportunitat al contraatac per marcar el primer i empatar el partit.
64′ Bloca Iker Álvarez. Era el segon d’Israel. Bona aturada del porter tricolor.
60′ Tercer canvi a Israel. SURT: Dor Peretz; ENTRA: Dan Glazer. Abans han marxat Lemkin i Khalaili, i han entrat Arad i Gorno
57′ Primers canvis per Andorra. SURTEN: Cucu i Izan; ENTREN: Marc Garcia Aarón Sánchez.
46′ Comença la segona meitat a Andorra.
45+1′ Mitja part a l’Estadi Nacional. Andorra 0-1 Israel.
45′ 1 minuts d’afegit
44′ Groga per Eric Vales. Ha arribat tard i s’ha emportat per davant a Kinda
37′ Groga a Cucu per protestar. La primera del partit.
30’ Gol d’Israel. Gol de Khalaili. 0-1. Israel que ha començat a dominar en els últims minuts ha fet el primer en un error de marca defensiu.
20′ Providencial Vales tallant una pilota interior que ja esperava Baribo dins de l’àrea petita
11′ AL PAAAAAAAAAAAAAAAAL VIEIRAAAAA!!! QUINA LLÀSTIMAAAAAAAAA. AMB EL CAP NO HA POGUT FER EL PRIMER.
08′ Primera aturada d’Iker Álvarez després d’un xut de Peretz. Bé el porter andorrà.
02′ VALES FORAAAAAA!!! L’HA TINGUT ANDORRA QUE HA COMENÇAT EL PARTIT DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE. LLÀSTIMA!
01′ Comença el partit a l’Estadi Nacional
20.42 Han sonat els dos himnes nacionals. Sorteig de capitans i això comença!
20.30 Es retiren totes dues seleccions a vestidors per rebre les últimes indicacions dels seus entrenadors abans de l’inici del partit.
20.20 La selecció d’Andorra arriba a aquesta jornada després d’aconseguir dos empats davant de les seleccions de Kosovo a domicili i Bielorússia a l’Estadi Nacional. Els de Koldo Álvarez han fet 3 gols en 9 partits i n’han encaixat 18. En la última fase de classificació, ara fa quatre anys, Andorra va sumar 4 punts. En cas de guanyar avui, la selecció milloraria l’últim resultat.
20.15 Escalfen les dues seleccions a l’Estadi Nacional sota una pluja intensa.
20.00 Israel juagarà amb Peretz, Davidzada, Shlomo, Lemkin, Cohen, Kinda, Dor Peretz, Kanichowsky, Khalaili, David i Baribo.
20.00 Andorra sortirà avui amb Iker Álvarez, Max Llovera, Marc Vales, Ian Olivera, Moi San Nicolás, Joan Cervós, Vieira, Éric Vales, Aláez, Izan i Cucu.
19:10 Bona tarda i benvinguts al partit entre les seleccions d’Andorra i Israel que començarà a les 20:45 h a l’Estadi Nacional.