FINAL: ANDORRA 0 – 0 BIELORÚSSIA | CLASSIFICATÒRIA EUROPEU

Segueix el minut a minut a Andorra Esportiu

Published

on

90+5′ FINAL DEL PARTIT A L’ESTADI NACIONAL. LA SELECCIÓ QUE SUMA UN PUNT MOLT IMPORTANT!
90+5′ Pateix Andorra que es defensa amb tot.
90′ Canvi històric a Andorra. ENTRA: ILDEFONS LIMA que es despedirà de l’Estadi Nacional; SURT: Berto.
85′ Aguanta Andorra les accions d’atac de Bielorússia, i el marcador que es manté amb el 0-0 inicial.
80′ Groga ara per Rebés. Ha arribat molt tard i ha comès una falta molt clara.
70′ Minuts sense gaire trascendència a l’Estadi Nacional. Tots dos equips amb més por a perdre que no amb intencions de guanyar.
57′ Groga per Lisakovich. Primera per Andorra
53′ Groga per Marc Pujol. Primera per Andorra
50′ L’ha tingut també ANDORRA!!! BERTO HA ESTAT A PUNT DE FER EL PRIMER DELS LOCALS!.
49′ Ha tingut dues ocassions molt i molt clares la selecció visitant.
46′ Comença la segona part a l’Estadi Nacional.
45+3′ Arribem a la mitja part amb empat a 0 a l’Estadi Nacional.
38′ Andorra que intenta crear perill a través d’Alexandre. Bon xut que ha marxat desviat per poc.
30′ Groga per Ebong. Primera del partit
23′ Controlant la selecció visitant el partit, Andorra que està ben situada i poc a poc busca estirar-se.
13′ La primera ocasió pel combinat Nacional, Alex Martínez en mitja xilena fora!
6′ Gol anul·lat a Bielorússia per fora de joc.
1′ Comença el partit a l’Estadi Nacional entre les seleccions d’Andorra i Bielorússia.
17:52 Salten els equips a la gespa, a punt de sonar els himnes nacionals.
17:45 Es retiren les seleccions als vestidors per rebre les últimes instruccions dels seus seleccionadors.
17:30 Escalfen totes dues seleccions a l’Estadi Nacional.
17:00 Per la seva part, Bielorússia jugarà amb els següents jugadors: Plotnikov, Polyakov, Volkov, Politevich, Pechenin, Bykov, Ebong, Korzun, Lisakovich, Kontsevoi i Savitski
17:00 La selecció absoluta que sortirà avui amb la següent alineació: Iker Álvarez, Cervós, Alavedra, Llovera, Moi San Nicolás, Martínez, Vales, Marc Pujol, Aláez, Rosas i Vieira
16:45 Bona tarda i benvinguts al directe del partit entre la selecció absoluta d’Andorra i Bielorússia. Partit de classificació per l’Eurocopa del 2024, que es disputa a l’Estadi Nacional d’Andorra.