DIRECTE: Andorra – Alemanya | Europeu d’hoquei patins 2023

ANDORRA 6-2 ALEMANYA

Published

on

50′ FINAL DEL PARTIT!!! Andorra ha guanyat el primer partit de la fase de grups de l’Europeu i entra amb bon peu. ANDORRA 6-2 ALEMANYA
49′ Es para el joc, hi ha un jugador d’Alemanya al terra després d’un xoc involuntari amb un jugador d’Andorra.
48’ GOOOL D'ANDORRA! GOOOL DE GERARD MIQUEL! ANDORRA 6-2 ALEMANYA
48' Cada cop més apropa la primera victòria d'Andorra a falta de 2 minuts.
46' Temps mort demanat per Alemanya.
31’ GOOOL D'ANDORRA! GOOOL DE NIL CASTELLVÍ! EL QUART DE NIL CASTELLVÍ! ANDORRA 5-2 ALEMANYA
44' Temps mort demanat per Alemanya.
44' AL PAL GERARD MIQUEL! Quina canonada del capità.
41' Temps mort demanat per Alemanya.
40' QUINA OCASIÓ DE NIL DILME!!!! Estava sol davant el porter, que ha endevinat el tir del andorrà.
40' Falta perillosa per Andorra.
38' Al pal Alemanya, que estant millor en aquests instants del partit.
37' Bones parades de Carlos De Sousa, que està sublim.
35' Andorra demana temps mort.
35' Alemanya no pot amb Andorra, li costa arribar a tres quarts de pista. Bona defensa dels andorrans.
34' Ho intenta Andorra amb tirs de Nil Dilme, però el porter alemany està molt encertat.
31’ GOOOL D'ANDORRA! GOOOL DE NIL CASTELLVÍ! HAT-TRICK DE NIL CASTELLVÍ! ANDORRA 4-2 ALEMANYA
30' Ho intenta Andorra amb tirs des de lluny però no aconsegueixen perforar la porteria d'Alemanya.
28' Alemanya entra més intensa en aquesta segona part.
25' COMENÇA LA SEGONA PART: ANDORRA 3-2 ALEMANYA
25' DESCANS: ANDORRA 3-2 ALEMANYA
25' QUINA OCASIÓ PER GERARD MIQUEL! El capità ha tingut el 4 a 2.
24' Queda 1 minut per acabar la primera meitat. ANDORRA 3-2 ALEMANYA
22' Bon partit dels andorrans. El capità Gerard Miquel i Nil Castellví estan fent molt mal als alemany sobretot al contraatac.
19’ GOOOL D'ANDORRA! GOOOL DE NIL CASTELLVÍ! Bona combinació entre Gerard Miquel i Nil Castellví que fa que Andorra s'avanci en el marcador. ANDORRA 3-2 ALEMANYA
18' Bones parades de Sousa.
16’ GOL D'ALEMANYA. ANDORRA 2-2 ALEMANYA
15' Molts bons minuts d'Andorra! L'equip de Manel Rubio esta dominant el partit amb bones ocasions d'un Gerard Miquel, que esta sent el millor del partit.
16' Alemanya esta imposant un joc molt dur, en menys de 2 minuts ja ha comés tres faltes.
8’ GOOOOOOL! GOOOOOL D'ANDORRA! GOOOL DE GERARD MIQUEL. ANDORRA 2-1 ALEMANYA
8' Esta dominant Andorra clarament als alemanys, amb un joc molt intens.
6’ GOL D'ALEMANYA! ANDORRA 1-1 ALEMANYA
6’ GOOOOOOL! GOOOOOL D'ANDORRA! GOOOL DE NIL CASTELL. ANDORRA 1-0 ALEMANYA
5' QUINA PARADA DE SOUSA !!!
4' AL PAL GERARD MIQUEL! Primera ocasió per als andorrans.
02' Primera ocasió clara per al conjunt alemany
0' Comença el partit
15.50 Bona tarda i benvingut al minut a minut del duel entre Andorra i Alemanya, corresponent a la fase de grups de l'Europeu d'hoquei patins.