FINAL: Andorra 0-0 Moldàvia | IUEFA WOMEN’S NATIONS LEAGUE

Segueix el minut a minut del partit

Published

on

90+5′ FINAL DEL PARTIT!
88′ S’ha escalfat el partit. Groga per Musteata per una entrada dura sobre Da Cruz.
82′ Groga per Coceanovschi.
79′ Erica, un altre cop, des de molt lluny, ha tingut el gol de la victòria però l’aturada de Panova ha evitat el primer.
77′ Groga per Musteata.
76′ Groga per Tere.
62′ Canvis a Moldàvia. SURT: Cernitu ; ENTRA: Musteata.
59′ Canvis a Andorra. SURTEN: Tizón i Del Barco; ENTREN: Noa Gallinat i Júlia Domingo.
56′ Groga per Cernitu.
54′ Tizón ha tingut la primera de la segona part, però ha aturat Panova!
46′ Canvis a Andorra. SURT: Rosas ; ENTRA: Ruzafa.
46′ Comença la segona meitat a Andorra!
45+2′ Mitja part a l’Estadi Nacional.
43′ Groga per Erica Gonçalves que ha arribat molt tard a l’acció.
38′ Groga per Veronica Cojuhari, la primera del partit.
34′ Moldàvia al pal!!! Gran acció de Tabur que, per sort, ha anat a la fusta.
28′ UYYYYYY!! L’HA TINGUT GONÇALVES PER PARTIDA DOBLE AMB DOS XUTS LLUNYANS QUE HAN TOPAT AMB EL TRAVESSER… QUINA LLÀSTIMA!.
24′ Acaba de tenir la més clara del partit Moldàvia. Virlan ha enviat un xut per sobre del travesser, però ha marxat per molt poc.
17′ Ho ha provat Miriam Tizón a passada de Laia Sin, l’acció però no ha pogut ser definitiva i ha rebutjat la defensa visitant.
9′ Arriba la primera gran ocasió del partit. L’ha tingut Moldàvia en un llançament de cantonada que ha rebutjat molt bé Luna per allunyar el perill.
01′ Comença el partit!.
15:59 Tot llest a l’Estadi Nacional. Andorra jugarà avui amb Luna, Neus Rosas, Laia Sin, Armengol, Del Barco, Da Cruz, Muelas, Gonçalves, Sole Palau, Marques i Tizón.
15:45 Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre Andorra i Moldàvia, que es disputa a l’Estadi Nacional.