Derrota injusta d’Andorra davant Bielorússia (1-0)

La selecció encaixa una nova derrota després d’encaixar un gol en el minut 82 de partit

Published

on

Un moment del duel entre Bielorússia i Andorra / FAF

La selecció absoluta ha caigut aquest vespre davant Bielorússia en un duel en el qual els de Koldo Álvarez s’han merescut més. No es pot fer una altra lectura del partit en el qual els tricolors han acabat encaixant l’únic gol del partit en el minut 82 després d’un xut aïllat de Laptsev.

El partit ha estat dominat pels que jugaven de local –el duel es disputava a porta tancada a Budapest– que han estat els clars dominadors de la pilota i que superat el minut 20 de partit han tingut la primera ocasió clara –de les poques que han tingut–. Ho ha intentat també Andorra amb una rematada de cap de Marc Vales que ha obligat al porter bielorus a fer una bona intervenció que ha servit per demostrat que Andorra ha sortit ben plantada a l’enfrontament i que no donaria el seu braç a torce.

De fet, ho ha intentat la selecció al contracop fidel al seu estil i tornant a demostrat que cada cop fa més passes endavant en competicions com el preeuropeu. Al descans, s’han mantingut les taules en el marcador i hi havia la sensació que Andorra tenia una bona oportunitat per sumar un punt més a la classificació.

Al segon temps Bielorússia ha mantingut el ritme alt de joc si bé tampoc ha tingut grans ocasions per trencar el resultat de 0-0. Andorra començava a patir el desgast físic però s’ha mantingut sempre sòlida en defensa i intentant sortir al contracop.

A poc menys de 10 minuts pel final, però, un xut de Laptsev ha trencat els esquemes als de Koldo Álvarez que han encaixat el que seria l’únic i definitiu gol del partit (1-0).