Derrota estrepitosa a Bucarest (4-0)

Els tricolors no han pogut plantar cara en un partit que al descans ja anaven perdent per 3-0

Published

on

Un moment del partit entre Andorra i Romania / FAF

Sense opcions i sense masses idees. Així ha caigut aquesta nit la selecció absoluta en el seu enfrontament davant Romania i que s’ha disputat a Bucarest. Una derrota contundent per 4-0, un marcador ha deixat clara la superioritat local.

Els tricolors no van sortir malament del tot al terreny de joc. Intensos als contactes Marc Vales va rebre la pitjor part amb una trepitjada que li va obrir una ferida al turmell que va acabar amb una groga, instants més tard, per a Vieira i per al local Marin. També van veure amonestació Moi San Nicolás i Aaron Sánchez, en dues demostracions més de la duresa del partit, però també de la superioritat local.

Superat el minut 20, Romania ha aconseguit anotar el primer gol que no arribaria sol perquè amb només cinc minuts de diferència els locals han anotat també el segon (2-0). Andorra ha entrat en un moment molt complicat perquè amb encara minuts per arribar al descans, el marcador ja s’ha posat molt en contra i les arribades locals no han cessat.

Just abans del descans, l’àrbitre ha assenyalat un penal més que dubtòs que ha servit perquè Romania anotès el tercer del partit i deixès a Andorra pràcticament tocada de mort.

A la represa, no hi ha hagut reacció tricolor, doncs, Romania ha anotat el quart gol després d’una excel·lent triangulació que ha culminat Coman. Amb tot, Andorra –que ha acabat amb 10 per l’expulsió de Moi San Nicolás– no ha pogut ja maquillar un marcador contundent i que deixa als de Koldo Álvarez amb només dos punts a la classificació després de vuit jornades disputades.