Derrota d’una bona selecció davant Bolívia (1-0)

Els tricolors tanquen les FIFA Series amb un empat i una derrota

Published

on

Un moment del partit entre Andorra i Bolívia / FAF

La selecció andorrana absoluta de futbol va caure ahir per la mínima davant Bolívia. El duel amistòs, corresponent al segon i últim de les Fifa Series, va acabar amb el resultat d’1-0, gràcies al gol en el minut 12 de partit de Vaca.

Tot i el gol matiner, els de Koldo Álvarez van tenir les seves ocasions, especialment en els darrers 20 minuts de joc quan van instal·lar-se en camp contrari i van disposar de diverses accions per, com a mínim, empatar el partit.

Després del partit, el seleccionador, Koldo Álvarez, va assegurar que “el positiu és tota la setmana de feina que no sempre és fàcil de trobar; a pilota aturada hem tingut les nostres accions, però no hem entrat com havíem d’entrar en el partit”.