Andorra ensopega i diu adeu a la cinquena plaça (2-0)

La selecció tricolor ha acabat caient davant els germànics tot i perdonar tres tirs lliures

Published

on

No ha pogut ser. Andorra, que venia amb l’objectiu de la cinquena plaça en aquest Europeu a Sant Sadurní d’Anoia, ha caigut davant Alemanya per 2-0. La selecció tricolor ha arribat al partit després de caure ahir als quarts de final davant Itàlia per 4-1, però amb la sensació de poder repetir la victòria davant els germànics que ja van aconseguir en la fase de grups.

L’equip de Manel Rubio no ha entrat endollat al partit, mentre que els alemanys han saltat al partic a mossegar i han tingut les primeres ocassions clares que ha aturat Carlos de Sousa. Els andorrans no aconseguien connectar bones jugades i Alemanya ha aprofitat per posar l’1-0 al minut 17 de partit. L’equip tricolor ha buscat ocasions al contraatac, però no ha pogut materialitzar-les davant l’encert del porter alemany. Una primera part regular del combinat nacional que no ha trobat el seu joc de possessió i no ha dominat el partit.

Després del pas per vestidors, Andorra ha entrat millor a la pista. Una targeta blava per als alemanys donava peu al possible empat d’Andorra. Tanmateix, Nil Dilmé s’ha topat amb el pal i Andorra ha deixat escapar una ocasió d’or per posar les taules a l’electrònic. Els de Manel Rubio s’han anat desesperant i han patit un altre cop dur amb la targeta blava al mateix Dilmé, que ha suposat el segon gol dels germànics.

Tot i el resultat en contra, els tricolors ho han intentant fins al final. Nil Catellví n’ha tingut una nova falta directe que Andorra tampoc ha pogut aprofitar. No sortia res als homes de Rubio que han acabat caient i quedant fora de la lluita pel cinquè lloc.

Anglaterra pel setè i vuitè lloc

Després de la derrota i amb la possibilitat de la cinquena plaça ja perduda, Andorra buscarà no quedar última de l’Europeu davant Anglaterra. Els anglesos venen de perdre per 2-1 davant Suïssa . El partit es jugarà diumenge a la 13:30 h.