Una Andorra apagada cau al Nacional davant Kosovo (0-3)

La selecció nacional no aconsegueix trobar el camí davant els kosovars que amb molt poc en van tenir prou per sentenciar a l’equador del segon temps

Published

on

Un moment del partit entre Andorra i Kosovo / FAF

Ja va avisar Koldo Álvarez en la prèvia del partit que la visita de Kosovo no era, ni molt menys, un partit senzill. Doncs dit i fet: derrota per 0-3 en un partit força espès dels tricolors que només han pogut generar ocasions i una mica sensació de perill al tram final del primer temps.

Va decidir esperar molt enrere una Andorra que no va saber veure que quan encertava en la presió aconseguia generar perill. Així i tot, fins a la mitja hora de joc els andorrans no van saber com generar perill i quan ho va saber fer ja havia encaixat el primer gol, obra de Rashica.

Abans del descans els de Koldo Álvarez és quan han estat millor i han pogut trobar ocasions per la via de Cucu i d’Izán Fernández que ho han donat tot per intentar despenjar les pilotes que arribaven des de la defensa. Al descans, però, la tricolor perdia per 0-1, un resultat negatiu però que la mantenia viva de cara al segon temps.

Després del pas pels vestidors Kosovo va tirar de veterenia i va saber congelar un patit que va entrar en un punt pastòs, trabat i en el qual es va jugar molt poc a futbol. Circulacions de pilotes estèrils, puntades de peu als núvols i jugades que no anaven enlloc però permetien esgarrapar segon a segon un cronòmetre que semblava que no corria.

No va saber la selecció trobar el camí que havia començat a dibuixar al tram final de la primera meitat, es va notar l’absència de Berto Rosas que amb molt menys és capaç de generar ocasions clares, si bé Kosovo va saber dominar una Andorra poc reaccionària.

Al minut 71, Kosovo va posar la sentència amb una acció de contracop que va transformar Rashica, mentre que al 83′ una acció desafortunada de la defensa i del porter tricolor va acabar amb el 0-3 definitiu. Un resultat massa dur per una Andorra que va tenir un rival que tampoc va generar masses ocasions, però que en va tenir prou per golejar als tricolors.