Andorra doblega a Kosovo i s’emporta el bronze (59-97)

Al final del primer període la selecció ja dominava per 17 punts

Published

on

Un moment del partit entre Kosovo i Andorra

La selecció masculina de bàsquet sots-16 s’ha emportat aquesta tarda la medalla de bronze a l’europeu d’aquesta categoria. El combinat tricolor ha superat amb comoditat a Kosovo, la selecció amfitriona, per penjar-se el metall en un duel que ha acabat amb el contundent 59-97 al marcador.

Ignasi Armengol, amb 34 punts, ha estat el jugador andorrà més destacat en un partit en el qual els del Principat ja dominaven per 17 punts al final del primer període (15-32). Abans del descans, Andorra ha ampliat la diferència fins els 27 punts després d’un parcial de 10-20.

Després del pas pels vestidors la dinàmica s’ha mantingut i Andorra s’ha emportat el tercer període, així com el darrer quart del partit, per deixar un contundent 59-97.

La victòria tricolor permet sumar a la Federació Andorrana de Bàsquet el segon metall en pocs dies, després de la plata de la selecció femenina sots-16 a l’europeu disputat al Principat.