BÀSQUET

Andorra cau per la mínima contra Armènia (43-45)

Les tricolors perden en un partit molt disputat i sumen la seva tercera derrota al Campionat Europeu de Petits Estats

Published

on

Un instant del partit / FAB

L’equip femení d’Andorra ha caigut de forma ajustada davant Armènia amb un resultat de 43-45 en el seu tercer partit al Campionat Europeu de Petits Estats. Les tricolors han mostrat un gran nivell de joc, arribant a tenir l’oportunitat d’empatar el partit en els últims segons, però no han pogut aconseguir la cistella decisiva que les hauria portat a la pròrroga.

Malgrat la destacada actuació de Clàudia Guri, qui ha estat una peça clau durant tot el partit, l’equip no ha pogut superar l’encert de les armènies en els últims minuts. Els parcials de cada quart han estat de 9-7, 13-5, 7-15, i 14-18, mostrant un partit molt disputat i equilibrat fins al final.

Aquesta derrota deixa a l’equip andorrà amb tres derrotes en el torneig, fet que els impedeix competir per les medalles i haurà de jugar pel 5è al 8è lloc.