POLIESPORTIU

Victòria èpica de l’HC Andorra (5-6)

L’equip del Principat va remuntar un partit molt complicat davant d’un rival de la zona alta de la classificació

L'equip a la pista del Montbui / HC Andorra

L’HC Andorra va aconseguir doblegar el líder de la classificació després de guanyar un partit molt complicat i que va tenir moments per tots dos equips.

Els d’Andorra no van començar gens bé el partit, ja que una errada de sac va fer que els locals marquessin l’1-0 molt aviat. A més a més, dues errades defensives les va aprofitar el Montbui que amb dos grans contraatacs van aconseguir dos gols més, que col·locaven el 3-0 en el marcador. Tot i la superioritat dels locals que s’hi sumaven dues blaves en menys de 5 minuts per Nil Castellví, un xut de penal d’Oriol Antequera feia pujar el 3-1 al descans donant vida als d’Andorra.

A la segona meitat, va canviar la història del partit. Tot i un mal inici amb dos gols només començar del Montbui, 4-1 i el 5-1, cosa que feia molt difícil la remuntada andorrana. Quan quedaven tan sols deu minuts pel final, l’Andorra HC va poder girar el partit per complet, un gol de Pau Palacin, dos de Nil Castellvi, un de Patau i un de Jorge Rey (el de la victòria) van fer que els del Principat s’emportessin el triomf final per 5-6.