89-88 Cistella de Montero sobre la botzina i guanya el partit en l’última jugada.
87-88 Cistella de Bassas i 11 segons per jugar!
Imatge87-86 Triple de Costello i el marcador molt ajustat amb 26 segons per jugar.
Imatge84-86 Triple de Ferran!!!! Molt bé el català que torna a posar per davant el Morabanc Andorra.
Imatge84-83 Temps mort demanat per Lezkano després de que els tricolors han gestionat malament les dues últimes accions.
Imatge84-83 Triple de Oyeleye que posa per davant a València.
81-83 Cistella fàcil de Costello.
79-83 Anota els dos tirs lliures Ferran Bassas.
79-81 Anota Jean Montero i els locals que no tiren la tovallola.
Imatge77-81 Anota de tres Badio
Imatge74-81 Tripleeeeee de Bassas! 14 PUNTS PER ELL JA!
72-78 Anota els dos tirs lliures Nacho Llovet!
Imatge72-76 Triple de Ferran que està fent el seu millr partit amb els tricolors.
72-73 Anota els dos Badio i el marcador que es manté molt ajustat.
70-71 Cistella fàcil de Harding que s’enfila als 30 punts.
Imatge68-69 Triple de Bassas i el Morabanc torna a estar per davant
Imatge68-66 Ho atura Lezkano després del mal inici de l’últim quart.
68-66 Montero que posa per endavant al València i parcial de 6-0
66-66 Anota els dos tirs lliures Oyeleye i empaten els locals.
64-66 Cistella fàcil de Oyeleye
Imatge62-66 Arrenca l’últim quart a la Fonteta!
Imatge62-66 Acaba el tercer quart! 32 punts del Morabanc Andorra que el deixa per davant en el marcador.
Imatge60-66 Triple de Pradilla i el València a sis punts.
56-66 Més 10 el Morabanc Andorra i máxima difèrencia en el partit per part dels tricolors. Cistella de Kuric.
56-64 Anota un altre cop Harding després d’una bona passada de Lammers.
Imatge56-60 Tripleeeeee de Harding! I s’enfila als 26 punts ja amb un 29 de valoració!
54-55 Cistellot de Lammers i els de Lezkano que signen un parcial de 6-19 a favor.
Imatge52-53 Triple de Ferran Bassas i el Morabanc per davant.
50-50 Dos més un de Lammers que anota l’addicional i empata el Morabanc!
Imatge50-47 Demana temps mort Pedro Martínez, anota Ferran Bassas i parcial molt positiu de 2-13 dels tricolors.
Imatge50-45 Tripleeee trripleee de Harding! Com està el nord-americà avui! Parcial 2-11 pel Morabanc!
50-42 Harding que continua amb el seu espectacular partit, 20 punts ja pel nord-americà!
50-40 Un altre cistella fàcil de Harding que ja s’enfila als 18 punts.
50-36 Més 14 per València, anota Brancou Badio.
48-36 Anota només dos de tres Harding!
Imatge48-34 Arranca el tercer quart a la Fonteta!
Imatge48-34 Descans a la Fonteta! Han estat millor els locals que han tingut molts tirs en les mans amb 12 lançaments més que els tricolors.
48-34 Parcial de 4-0 del València, 6 punts ja per Puerto.
Imatge44-34 Triple de Kuric per posar-se a 10 punts
44-31 Josep Puerto anota i els locals que s’escapen el marcador.
Imatge42-31 Triplàs d’Okoye i que trenca la bona ratxa dels locals.
Imatge37-28 Triple de Harding i batalla amb Montero, els dos els máxims anotadors del partit
Imatge37-23 Triple de Montero des de casa seva i cap dins!
34-22 2 més 1 de Pradilla que no anota l’addicional.
Imatge32-22 Triple de Montero que continua amb el seu ‘show’ particular.
29-22 Cistella d’Okoye que trenca el parcial.
29-20 Agafa cinc rebots seguits Costello i cap dins. S’empipa Lezkano amb tots els rebots concedits.
27-20 Cistella fàcil de Oyeleye
Imatge25-20 Comença el segon quart a València.
Imatge25-20 Acaba el primer quart a la Fonteta. El Morabanc que ha competit molt bé aquest primer temps amb molta energia i un Harding molt endollat.
25-20 Anota Llovet els seus primers punts
Imatge25-18 Un altre triple del dominicà que comença a carburar.
Imatge22-18 Triple de Montero i sis punts ja per ell.
19-18 Anota els dos tir lliures Kuric i el Morabanc que es manté a prop en el marcador i competint molt bé.
6-5 Anota els dos tirs llliures Jean Montero
Imatge4-5 Comença el partit amb molta energia, bones primeres accions de Harding una de dos i un triple per posar-se per endavant.
Imatge0-0 Inicia el partit a la Fonteta!
Imatge16:57 Lezkano que surt amb Rafa Luz, Harding, Ortega, Chougkaz i Lammers
Imatge16:47 5 minuts perquè comenci el partit a València davant uns locals que venen amb ratxa en aquest inici de lliga
Imatge16:30 Bona tarda i benvinguts al partit entre el València Basket i el Morabanc Andorra de la quarta jornada de la Lliga Endesa