Una bona Andorra sub-21 es queda sense premi davant la totpoderosa Portugal (1-2)

Un gol de Fábio Silva al tram final ha allunyat les opcions d’Andorra tot i el gol de Berto al final del duel.

Una acció del partit davant Portugal / FAF

Portugal ha controlat el joc durant la primera part, aconseguint el gol al minut 17 gràcies a Henrique Araújo, assistit per João Marques. Els visitants han tingut les ocasions més clares, amb Pedro Santos i Carlos Borges pressionant la defensa andorrana, que ha aconseguit aguantar el resultat amb diverses intervencions defensives.

Andorra ha intentat respondre amb alguna jugada aïllada, destacant un xut de Rodrigo al minut 26 que ha aturat João Carvalho. Tot i la insistència dels lusitans i un joc ple de faltes, el marcador al descans és de 0-1, amb Andorra mantenint-se dins del partit.

La segona part ha començat amb una gran oportunitat per Andorra. Gerard Sola ha estat a punt d’empatar amb una vaselina que ha marxat fora per poc al minut 49. Tot i l’esforç andorrà, Portugal ha mantingut el control del partit i ha ampliat el marcador al minut 85 amb un gol de Fábio Silva, assistit per Geovany Quenda.

Andorra ha intentat reaccionar, amb un xut bloquejat de Berto al minut 77, però la solidesa defensiva portuguesa i les múltiples substitucions no han permès a l’equip andorrà crear més perill. Poc després ha arribat el premi per als d’Eloy Casals. Berto que ha estat el més llest de la classe, ha superat els dos centrals portuguesos i amb un xut potent amb l’esquerra ha fet el gol de l’honor. El partit ha acabat amb sabor agredolç per la sots-21 que ha pogut arrencar un resultat més positiu després del bon partit plantejat als lusos.