FUTBOL

Maneta de l’Inter a ritme de Domi i Guillaume (5-1)

Un doblet de Guillaume a la primera part i un altre de Domi Berlanga a la segona han estat decisius per la victòria contundent dels escaldencs

Guillaume López celebrant el primer gol de l'Inter / Inter d'Escaldes

El partit de tornada entre l’Inter d’Escaldes i el Velez Mostar ha començat amb molta intensitat al Nacional. Des del primer minut, els dos equips han buscat la porteria rival, amb una primera ocasió de l’Inter que ha acabat en córner, seguida d’una ràpida resposta del Velez, però Adri Muñoz ha aturat el xut dins de l’àrea sense problemes. Els primers minuts han estat marcats per un joc obert i de poc control per part dels dos equips, sense un clar dominador al camp.

A mesura que avançava la primera part, l’Inter ha intentat dominar més la possessió de la pilota davant un equip bosnià ben organitzat en defensa. Adri Muñoz ha estat decisiu en diverses ocasions, evitant el primer gol del Velez amb una aturada destacada a un xut potent de Milnaric des de fora l’àrea. Tot i aquest domini de pilota, l’Inter ha trobat dificultats per crear ocasions clares fins que els visitants han tingut una gran oportunitat d’avançar-se amb un penal, que Haskic ha fallat estavellant la pilota al pal, salvant així els escaldencs.

Just abans del descans, l’Inter ha aprofitat dues ocasions per encarrilar l’eliminatòria. Guillaume López ha marcat el primer gol després d’aprofitar una errada defensiva de Bajric, i pocs minuts després, ha anotat el segon gol amb una bona centrada de Jilmar per la dreta, que Domi Belranga ha deixat passar perquè Guillaume batés al porter Hadzikic. Amb aquest doblet del francès, l’Inter se’n ha anat al descans amb un avantatge de 2-0 i posant-se en una posició favorable per a la segona part.

La segona part ha començat amb l’Inter buscant sentenciar el partit, però ha estat el Velez qui ha retallat distàncies amb un gol d’Orec al minut 52. La resposta de l’Inter ha estat ràpida i contundent, amb Domi Berlanga marcant el tercer gol al minut 56 amb una gran rematada. Tot i els intents del Velez per tornar a entrar en el partit, l’Inter ha mantingut el control del joc, i amb un Adri Muñoz realitzant grans aturades.

Els minuts finals han estat dominats per l’Inter, que ha buscat ampliar encara més el seu avantatge. Després de diversos canvis, incloent-hi la sortida de Guillaume, l’heroi del primer temps. L’altre protagonista, Domi Berlanga ha fet el quart al minut 83, després d’una passada assegurant la golejada. L’equip escaldenc ha continuat defensant-se bé davant els atacs del Velez i ha acabat de rematar la feina amb un cinquè gol de Sasha, amb una assistència de Domi.

L’Inter d’Escaldes que se suma a l’èxit de la UE Santa Coloma, i jugarà com a mínim una ronda més a la Conference League. Les actuacions destacades de Guillaume López i Domi Berlanga, han estat decisives perquè els de Felip Ortiz puguin jugar la següent ronda, on ja espera un rival temible, com és l’AEK d’Atenes.