Uncategorized

Llovera assoleix el seu segon millor lloc al Dakar

Ha finalitzat el rally en dissetena posició després d’una darrera etapa tranquil·la

Llovera en un moment del Dakar

Alber Llovera es treu l’espineta del Dakar. El pilot andorrà, acomapanyat de Margot Llobera i Marc Torres, va aconseguir ahir acabar el seu cinquè Dakar. Ho va fer en dissetena posició a la classificació general de camions.

Un èxit que va culminar després de finalitzar la dotzena etapa de 328 quilòmetres –en la divuitena posició–. Aquesta és la cinquena ocasió en què Llovera completa el rally més complicat del món, sent la quarta que ho fa amb un camió (anteriorment ho va fer amb un buggy). A més, la dissetena plaça suposa el seu segob millor resultat, només superat per la quinzena plaça del 2020, tot i sumar 56 hores de penalització.

Van Beveren fa la feina i puja al podi

També va complir Adrien Van Beverem el pilot resident, que va aconseguir tancar la seva participació al Dakar pujant per primer cop al podi en la categoria de motos. Ja a la penúltima etapa, Van Beveren tenia molt ben encarada la tercera posició i necessitava que succeís alguna catàstrofe per davant per millorar-la. Finalment, el resident va assolir el tercer lloc.