FUTBOL

L’Inter no cedeix i manté el lideratge en una cinquena jornada de molta tensió

L’Inter Escaldes suma una nova victòria contra la UE Santa Coloma, mentre que l’Atlètic també guanya i la resta d’equips es mantenen en la lluita amb partits molt equilibrats.

Les imatges de la jornada 5 de la lliga Multisegur / FAF

L’Inter Escaldes reafirma el seu domini a la Lliga Multisegur amb una victòria soferta davant la UE Santa Coloma, mantenint la seva imbatibilitat. L’Atlètic Escaldes, per la seva part, continua a l’alça amb un triomf que el consolida com a perseguidor del líder. La resta de la jornada ha estat marcada per l’equilibri, amb partits molt disputats que mantenen la lliga oberta i plena d’incertesa.

THE BOSS FS La Massana 1-1 Nóbrega Constructora CF Esperança

El duel que obria la jornada entre la Massana i el CF Esperança es va resoldre amb un empat agredolç per a ambdós equips, que encara no coneixen la victòria aquesta temporada. Balentin va donar esperança als massanencs amb un gol al minut 28, en una primera part on van mostrar més intensitat i ganes de trencar la mala ratxa. Tot i això, la segona meitat va ser un reflex dels problemes que han arrossegat durant tota la temporada, amb poc control del joc i errors en defensa.

L’Esperança, que venia de quatre derrotes consecutives, va trobar l’empat a través de Huerta al minut 48, aprofitant una errada defensiva de La Massana. Aquest punt trenca la seva ratxa negativa, però el sentiment general és que tots dos equips encara tenen molta feina per fer si volen sortir de la part baixa de la classificació. Un punt per banda, però sensació de derrota.

Atlètic Club Escaldes 4-2 FC Santa Coloma

L’Atlètic Club Escaldes ha fet un pas endavant important amb una victòria contundent per 4-2 davant el FC Santa Coloma, consolidant-se a la part alta de la taula. Àlex Gómez ha estat clau amb dos gols matinals, als minuts 3 i 33, que han posat l’Atlètic en una posició còmoda des de l’inici. Tot i el gol de Novoa abans del descans que ha reduït distàncies, els d’Escaldes han mantingut el control del partit.

En la segona meitat, Pedja ha ampliat l’avantatge per a l’Atlètic al minut 57. Malgrat que Novoa ha aconseguit el seu segon gol des del punt de penal al minut 88 buscant l’empat a la desesperada, els escaldencs han acabat imposant-se en el temps afegit amb el gol d’Arruabarrena al minut 95. El Santa Coloma, tot i la seva lluita, no ha pogut evitar la derrota. Aquesta victòria deixa als de Dani Luque com a ferms candidats a continuar lluitant pel lideratge de la lliga.

Penya Encarnada d’Andorra 0-0 FC Ordino

La Penya Encarnada i el FC Ordino han protagonitzat un empat a zero en un partit amb poques ocasions clares i moltes precaucions defensives. La Penya ha intentat proposar una mica més en atac, però la falta de precisió en els últims metres els ha penalitzat. Tot i les intencions, no han trobat la manera de trencar la muralla defensiva de l’Ordino, que s’ha mostrat sòlid.

Per la seva banda, l’Ordino ha buscat aguantar i sortir al contraatac, però sense massa èxit. Tot i l’empat, el punt serveix més a l’Ordino, que trenca la seva ratxa de derrotes, mentre que la Penya haurà de lamentar les oportunitats desaprofitades. Un empat que deixa a tots dos equips amb la sensació de poder haver fet més, però que també evidencia la necessitat d’augmentar l’eficàcia ofensiva.

Inter Club d’Escaldes 3-2 UE Santa Coloma

L’Inter Escaldes continua amb pas ferm al capdavant de la Lliga Multisegur, però ha hagut de patir per sumar els tres punts contra la UE Santa Coloma. Els colomencs s’han avançat amb un gol de Blasco al minut 25, però l’Inter ha reaccionat ràpidament amb l’empat de Rafinha al minut 35. A la segona meitat, els escaldencs han pres la iniciativa amb gols de Llovet i Andreu, que semblaven sentenciar el partit.

Tot i això, la UE Santa Coloma no ha abaixat els braços, i Garcia ha escurçat distàncies al minut 75, posant emoció fins al final. L’Inter ha sabut gestionar la pressió i ha aconseguit una nova victòria que els manté invictes, mentre que els vigents campions encara no troben el camí de la regularitat, allunyant-se dels llocs capdavanters.

FC Pas de la Casa 0-0 Ranger’s FC

El partit entre el FC Pas de la Casa i el Ranger’s ha començat amb un intercanvi de cops constant, però cap dels dos equips ha estat capaç de trobar el camí del gol en la primera meitat. El Ranger’s ha intentat imposar el seu domini sobre el terreny de joc, mantenint més la possessió i buscant desequilibrar la defensa del Pas de la Casa. Tot i això, el Pas, molt ben plantat i endreçat, ha sabut aguantar la pressió dels lauredians.

La segona part ha seguit el mateix guió que la primera: un intercanvi constant de cops però sense efectivitat. Tots dos equips han intentat imposar el seu joc, però les entrades a destemps i la tensió acumulada han marcat el to de la segona meitat. Malgrat els intents de trencar l’empat, ni el Pas ni el Ranger’s han pogut desencallar el partit, que ha acabat amb un empat a zero que deixa un regust amarg per a tots dos conjunts i els lauredians veuen com l’Inter s’escapa.