L’Inter i el Ranger’s imposen el seu ritme i marquen territori

L’Inter Escaldes consolida el seu lideratge amb una golejada, mentre que el Ranger’s i el Pas de la Casa sumen tres punts vitals en partits molt disputats.

Imatges dels partits / FAF

La Lliga Multisegur es pren una pausa després d’una jornada intensa, plena de gols i moments clau. L’Inter Escaldes ha reafirmat el seu lideratge amb una golejada contundent, mentre que el Ranger’s manté el ritme a la part alta amb una victòria treballada. Per la seva banda, equips com el Pas de la Casa comencen a guanyar força, mentre la UE Santa Coloma haurà de millorar per sortir de la part baixa.

CF Esperança 0-5 Atlètic Escaldes

L’Atlètic Escaldes va demostrar la seva fortalesa amb una contundent golejada davant l’Esperança en el partit que obria la jornada, sumant així la tercera victòria consecutiva i situant-se en segona posició. Gómez va obrir el marcador al minut 22 amb un xut precís, i Barrenetxea va ampliar la distància al 31′.

A partir d’aquí, l’Atlètic va controlar el partit i no va donar opcions al rival. Oliveira va fer un doblet al 37′ i al 55′, i Pedja va tancar la golejada al 69′, rubricant una actuació impecable dels escaldencs.

Amb aquesta victòria, l’Atlètic acumula 9 punts i es manté a prop del lideratge de l’Inter Escaldes però amb un menor diferencial de gols. L’Esperança, per la seva banda, continua últim a la classificació amb quatre derrotes, evidenciant la dificultat per trobar el seu lloc en aquesta temporada.

FS La Massana 0-4 FC Pas de la Casa

El Pas de la Casa ha aconseguit una victòria contundent contra un FS La Massana que ha mostrat massa fragilitat defensiva. Els massanencs han concedit moltes ocasions als encampadans, que no han dubtat a aprofitar-les. Cehaib ha obert el marcador al minut 13, trencant les línies defensives rivals i condicionant la resta del partit. Tot i els esforços dels massanencs per reaccionar, els encampadans han trobat forats fàcilment per generar perill.

A la segona meitat, Noa ha estat el gran protagonista amb un doblet al 36′ i al descompte, deixant clar que l’equip encampadà sap aprofitar les febleses del rival. Finalment, Bobi ha arrodonit el marcador amb el quart gol al minut 75.

Aquesta victòria situa el Pas de la Casa en cinquena posició amb 4 punts, mentre que La Massana, amb quatre derrotes consecutives, es veu obligada a replantejar la seva estratègia per trobar la solidesa defensiva que els permeti sumar els primers punts de la temporada.

UE Santa Coloma 0-1 Ranger’s FC

El Ranger’s FC ha aconseguit una victòria ajustada en un partit molt renyit davant la UE Santa Coloma, on tots dos equips han tingut ocasions. La igualtat ha estat la tònica, però com sol passar en aquests duels, el matx s’ha decidit per detalls. Al minut 19, Prieto ha estat l’home clau, connectant una bona acció fora de l’àrea i col·locant la pilota a la dreta d’Àlex Ruiz, que res ha pogut fer per evitar el gol.

Després del gol, ambdós equips han continuat insistint. Els de Boris Antón, ha intentat trobar l’empat, però la defensa dels lauredians s’ha mostrat molt sòlida, resistint els atacs colomencs. Ja cap al final, Chete ha acabat expulsat per una doble targeta groga i el duel ja se li ha complicat molt a la UE.

Amb aquest triomf, el Ranger’s es col·locava líder provisional a falta del partit de l’Inter- que ha acabat guanyant-, mostrant un inici esperançador d’un projecte on Marco Fabian té com a objectiu portar l’equip a competicions europees i que va per bon camí. En canvi, els colomencs no han començat amb bon peu i es queda amb només 4 punts de 12 possibles, un inici que els obliga a reaccionar en les pròximes jornades.

FC Ordino 0-4 Inter Club d’Escaldes

L’Inter d’Escaldes ha sumat una nova victòria, aquesta vegada contra un FC Ordino que no ha pogut contenir l’efectivitat ofensiva dels escaldencs. Han dominat el partit des de l’inici, aprofitant les seves ocasions i castigant les errades defensives de l’Ordino. Al minut 14, Llovet ha obert el marcador, donant un avantatge que s’aniria ampliant amb el pas dels minuts.

A la segona meitat, l’Inter ha mantingut el seu domini. Llovet ha tornat a marcar al minut 57, ampliant la distància al marcador. L’Ordino ha intentat reaccionar amb alguns canvis al minut 70, però les coses s’han complicat encara més amb l’expulsió de Betancor al minut 64, que ha deixat els ordinencs amb un jugador menys. Al minut 85, De La Torre ha afegit el tercer gol, i ja en el temps afegit (90’+1), Rafinha ha tancat la golejada amb el 0-4 definitiu.

Amb aquesta victòria, l’Inter Escaldes consolida la seva posició de lideratge, mostrant-se com un equip sòlid i ambiciós. L’Ordino, per la seva banda, haurà de treballar per trobar solucions davant la seva manca de solidesa defensiva i encarar els pròxims partits amb més confiança.

FC Santa Coloma 2-1 Penya Encarnada

L’FC Santa Coloma ha guanyat la Penya Encarnada per 2-1 en un partit molt disputat i es manté a la zona alta de la Lliga Multisegur. Els locals han obert el marcador aviat, amb un gol de David Crespo al minut 17. Tot i que el Santa Coloma ha estat dominador i arribava com a favorit, la Penya Encarnada ha reaccionat bé i ha demostrat les bones sensacions en aquest inici de temporada.

Al minut 55, Aaron Sánchez ha empatat el duel des del punt de penal, enganyant el porter del Santa Coloma. Al minut 70, han anul·lat un gol al Santa Coloma, però els visitants han continuat plantant cara i han tingut opcions de guanyar.

Finalment, quan semblava que el partit acabaria en empat, Novoa ha marcat el gol decisiu al minut 88, donant la victòria al Santa Coloma que inclús ha pogut ampliar més el marcador a l’afegit del partit.