L’Inter resisteix a Bòsnia i aconsegueix un empat valuós (1-1)

Una bona primera meitat del conjunt escaldenc i les aturades de Muñoz, permeten treure un resultat positiu per la tornada al Nacional

L'acció del gol de Joanet / ICE

Bona actuació de l’Inter d’Escaldes en la seva visita a Bòsnia, en un partit intens i disputat que ha acabat amb empat 1-1. Els andorrans han començat forts amb un gol de Joanet, però els locals han empatat a la segona meitat. Una aturada providencial d’Adri Muñoz ha evitat la derrota i ha permès als d’Escaldes mantenir-se ferms fins al final i deixar l’eliminatòria oberta per la tornada al Nacional.

El conjunt escaldenc ha mostrat una gran actuació durant la primera meitat. Els d’Ortiz han iniciat el partit amb força, amb el capità Adri Gallego creant la primera ocasió clara només començar el duel. Tot i la resposta dels locals, que han tingut diverses oportunitats, el porter Adri Muñoz ha estat decisiu sota pals, bloquejant diverses jugades perilloses. L’Inter ha dominat en diversos moments del joc, aprofitant les seves oportunitats i mantenint la pressió alta del Mostar a ratlla.

El moment culminant ha arribat al minut 33, quan Joanet ha marcat l’únic gol de la primera part, avançant sota sorpresa dels presents a l’equip del Principat. Els escaldencs han mostrat una solidesa defensiva exemplar i una capacitat de reacció en moments crítics, especialment durant les errades en sortida de pilota que podrien haver penalitzat l’equip. Amb més de 5.000 espectadors, no ha desestabilitzat en cap moment a l’equip andorrà, que han sabut mantenir la calma per marxar amb l’avantatge al descans.

La segona meitat ha arrencat amb força per ambdós equips, però l’Inter ha vist com l’equip bosnià igualava el marcador al minut 67 gràcies a un gol de Lucio, que acabava d’entrar al camp. Tot i aquest cop dur, l’Inter ha continuat pressionant, amb Adri Gallego enviant una pilota al pal al minut 69, gairebé aconseguint el segon gol. Els lcoals ha millorat notablement el seu joc, creant diverses ocasions perilloses i mantenint la pressió constant sobre els visitants.

Per intentar recuperar el control del partit, el tècnic de l’Inter ha introduït diversos canvis. Tot i els esforços i els ajustaments tàctics del català, el conjunt escaldenc ha hagut de defensar-se dels atacs continus dels locals. Muñoz ha estat clau en moltes de les accions, però prop del final ha estat decisiu amb una aturada providencial, evitant el que hauria estat el gol de la victòria per al Velez Mostar. Una intervenció que ha estat crucial per mantenir l’equilibri en el marcador i deixar tot per decidir al Nacional la setmana vinent.